خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روش‌های موثر پیشگیری از آنفلوانزا چیست؟

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 10 آذر 1398 - 13:40
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: شستن دست‌ها باعث کاهش بیماری‌های تنفسی و از روش‌های موثر در پیشگیری از بیماری آنفولانزا ا محسوب می‌شود.
بيماري،آنفلوانزا،مبتلايان،پيشگيري،آنفولانزا،مزمن،ويروس،شهرست ...

ایسنا/بوشهر معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: شستن دست‌ها باعث کاهش بیماری‌های تنفسی و از روش‌های موثر در پیشگیری از بیماری آنفولانزا ا محسوب می‌شود.
حسین ناظمیان‌پور در نشست کمیته آنفلوانزا شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با تاکید بر آموزش راه‌های پیشگیری گفت: اطلاع‌رسانی روش‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزا برای عموم مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای باید بیش از گذشته مراقب باشد و نسبت به رعایت اصول ساده پیشگیری اقدام کنند.
وی افزود: با شیوه‌های ساده بهداشتی مانند شست و شوی دست‌ها و رعایت اصول و آداب تنفسی مانند استفاده از دستمال و ماسک‌های یک‌بار مصرف، می‌توان امکان ابتلا به این نوع بیماری در افراد را کاهش داد.
این مسئول اضافه کرد: احتمال انتقال بیماری آنفولانزا در بین دانش‌آموزان نیز به دلیل قرار گیری در جمع بزرگ بیشتر است چراکه حضور در فضاهای تجمعی محیطی و ارتباطات نزدیک‌تر این روند را شتاب می‌بخشد و بر این مبنا، توصیه می‌شود مبتلایان استراحت کافی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در خصوص ویژگی ویروس آنفلوانزا توضیح داد: ویروس آنفلوانزا همواره تغییر شکل می‌دهد و بر این اساس احساس می‌شود امسال شدت بیماری، میزان انتقال و عوارض آن هم در این نوع ویروس بیشتر شده است.
وی افزود: مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای بیش از سایران در معرض خطر مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا و حتی عوارض ناشی از این بیماری قرار دارند که ضروری است این گروه مراقبت‌های پیشگیرانه بیشتری را انجام دهند.
ناظمیان‌پور خاطرنشان کرد: زنان باردار، کودکان ۶ تا ۵۹ ماهه به ویژه زیر ۲ سال و افراد بالای ۶۰ سال توجه بیشتری نسبت به تزریق واکسن و اقدامات پیشگیرانه داشته باشند.
وی یادآوری کرد: افرادی که دچار بیماری‌های سرکوب کننده سیستم ایمنی، همانند مبتلایان اچ ای وی" ایدز"، ضایعات نخاعی، بیماری‌های عصبی و عضلانی، بیماران مزمن ریوی، آسم شدید، بیماری‌های مزمن انسداد ریوی، بیماران دچار نارسایی‌های قلبی و عروقی، مزمن کلیوی و کبدی نیز باید مراقبت‌های بیشتری انجام دهند.
انتهای پیام