کارخانههای پسته باید در شهرکهای صنعتی قرار بگیرند
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با حضور کارخانههای پسته در شهرک صنعتی به راحتی میتوان پساب آنان را مدیریت کرد، همچنین در مباحث آب، برق، گاز و... نیز در شهرکهای صنعتی خدمات بهتری ارائه میشود.

ایسنا/خراسان رضوی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با حضور کارخانههای پسته در شهرک صنعتی به راحتی میتوان پساب آنان را مدیریت کرد، همچنین در مباحث آب، برق، گاز و...
نیز در شهرکهای صنعتی خدمات بهتری ارائه میشود.
مجید رضایی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص علت مشکل صدور پروانه برای کارخانههای پسته در مشهد، اظهار کرد: افراد برای تاسیس کارخانه پسته ابتدا باید پروانه اولیه، سپس جواز کسب و در پایان پروانه تولید را دریافت کنند، در مرحله اول تنها نیاز به موافقت است، در مرحله دوم زمین را انتخاب و تجهیزات را در آن مستقر میکنند و پس از آغاز کار و ورود اولین تولیدات افراد به بازار کار، پروانه تولید صادر میشود.
وی افزود: در حال حاضر برخی از کارخانهداران نتواستهاند از محیط زیست استعلام بگیرند و علت آن مشکل در پساب حاصل از کارخانه بوده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر در شهرستان مهولات یکی از شرکتها به کارخانهداران پشنهاد داده که میتواند پساب کارخانهجات را برای تولید کود خریداری کند، با این موضوع موافقت شده و تا حل کامل مشکل کارخانهداران میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
رضایی خاطرنشان کرد: در استان خراسان بیش از 102 کارخانه وجود دارد که بیش از 65 تا 70 کارخانه در مهولات بوده که تاکنون محیط زیست ورود نکرده بود اما اکنون سختگیری میکند.
وی اضافه کرد: مشکل در این قسمت است که تا وقتی پروانه اولیه صادر نشود، سوخت کارخانه تامین نمیشود و به همین جهت به سرعت به دنبال حل مشکل هستیم تا بتوانیم سوخت کارخانهها را برقرار کنیم.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خراسان رضوی تصریح کرد: جهاد کشاورزی از کارخانهداران دفاع میکند، زیرا پساب آنان با مقدار استاندارد فاصله زیادی ندارد و با کمک شرکتی در مهولات توانستیم کمی از کار را تسهیل کنیم.
رضایی ادامه داد: در استان دو محصول استراتژیک وجود دارد که دارای مقام اول و دوم هستند و این محصولات شامل پسته و زعفران است.
حساسیت بسیار زیادی بر این دو محصول از جانب جهاد کشاورزی وجود دارد، به همین دلیل ما به شدت پیگیر حل مشکل کارخانهداران پسته هستیم.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این نکته نیز حائز اهمیت است که کارخانههای پسته در طول سال دو تا دو ماه و نیم فعالیت میکنند، به همین دلیل انگیزه زیادی برای نصب فیلتر و هزینه برای این کار ندارند، در صورتی که مشکل این کارخانهها تنها با نصب یک فیلتر حل میشود و این مقاومت کارخانهداران دور از انتظار ما است.
رضایی بیان کرد: یکی از درخواستهای ما حضور این کارخانهها در شهرک صنعتی است، زیرا در صورت وقوع این اتفاق به راحتی میتوان پساب آنان را مدیریت کرد، همچنین در مباحث آب، برق، گاز و...
نیز در شهرکهای صنعتی خدمات بهتری ارائه میشود اما در حال حاضر هر فرد در محل باغ خود کارخانهای نیز تاسیس کرده است.
انتهای پیام