خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

600 مظنون ارتباط با سازمان گولن دستگیر شدند

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 23 بهمن 1397 - 18:14
در تداوم موج دستگیری‌ها در ترکیه، نیروهای امنیتی از دستگیری صدها مخالف دولت این کشور خبر دادند.
تركيه،نفر،2016،نافرجام،جولاي،كودتاي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های خبری به موج تازه دستگیری‌ها در ترکیه اشاره کردند.
«خبرگزاری فرانسه» عصر سه شنبه به نقل از رسانه‌های داخلی ترکیه گزارش کرد که بیش از 600 مظنون به ارتباط با سازمان «فتح الله گولن» رهبر اپوزیسیون این کشور که اینک در آمریکا سکنی گزیده دستگیر شده‌اند.
آنکارا سازمان گولن را تروریستی و عامل کودتای نافرجام 15 جولای 2016 می‌داند.
در جریان این کودتا که توسط تعداد زیادی از نظامیان ترکیه و با توسل به ادوات ارتش مانند تانک، جنگنده و بالگرد انجام شد، حدود 250 نفر کشته و بیش از 2 هزار نفر زخمی شدند.
دولت ترکیه به دستور «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور، ضمن اعمال حالت فوق‌العاده در ترکیه، بیش از 70 هزار نفر را بازداشت و حدود 170 هزار نفر را از مشاغل دولتی اخراج کرده است.
نیروهای امنیتی ترکیه ماه گذشته نیز 100 نفر را به اتهام ارتباط با عاملان کودتای نافرجام 15 جولای 2016 بازداشت کردند.
انتهای پیام/