تخصیص آب سطحی لرستان چقدر است؟
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان گفت: پس از سالها تلاش و پیگیری سرانجام تخصیص آب سطحی استان ابلاغ شد.

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان گفت: پس از سالها تلاش و پیگیری سرانجام تخصیص آب سطحی استان ابلاغ شد.
رضا میرزایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۲۸ آبان ۹۸ بعد از گذشت چند دهه برای اولین بار تخصیص آب سطحی لرستان در دو حوضه آبریز کرخه و کارون بزرگ بهطور شفاف از طرف وزارت نیرو به شرکت آب منطقهای لرستان ابلاغ شد.
وی تصریح کرد: در تخصیصهای ابلاغی برای کلیه طرحهای بهرهبرداری که در سالهای گذشته به بهرهبرداری رسیده بودند ولی مصوبه تخصیص آب نداشتند، همچنین برای کلیه سدهای اجرایی که تخصیص آنها در بازنگریها ابطال شده بود و یا تخصیص آب نداشتند و برای طرحهای مطالعاتی که هیچکدام مجوز تخصیص آب برای آنها صادر نشده بود در مجموع یک میلیارد و ۶۷ میلیون مترمکعب تخصیص آب به تفکیک و به نام برای آنان صادر شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان خاطرنشان کرد: در ابلاغ تخصیصهای استان برای ۱۰ طرح جدید مطالعاتی استان شامل سدهای کاکاشرف و داربلوط و میانکوه خرمآباد، ده پهلوان نورآباد، چوله ول، بن لار و زال پلدختر، ماربره دورود، سد خسروآباد و ایستگاه پمپاژ رومشگان (اراضی پاییندست سد سی مره و حاشیه رودخانه سیمره) آب تخصیص داده شد که با این کار میتوان ردیف اجرایی برای آنها گرفت.
میرزایی اضافه کرد: ابلاغ تخصیص آب طرحهای بهرهبرداری، اجرایی، مطالعاتی و برداشتهای مستقیم استان مهمترین و باارزشترین کاری بوده که در طول عمر شرکت آب منطقهای لرستان اتفاق افتاده است.
وی بیان کرد: ابلاغ تخصیصهای آب سطحی استان میتواند زمینهساز توسعه لرستان در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت، شرب و طرحهای خدماتی باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان ادامه داد: در احقاق حق آبهای استان نقش دکتر خادمی استاندار و مجمع نمایندگان استان بسیار پررنگ است.
میرزایی اظهار کرد: این موفقیت بزرگ حاصل بیش از ۲ سال مداوم کارهای کارشناسی و آماربرداری مهندسین مشاور و کارشناسان آب منطقهای لرستان، تلاش و پیگیریهای مستمر استاندار و مجمع نمایندگان و کمک همه دستگاههای اجرایی استان بوده است.
وی تصریح کرد: علاوه بر حجمهای تخصیص آب اعلام شده برای سدهای مطالعاتی و جدید، حجم مخزن موردنیاز جهت کنترل سیلاب در نظر گرفته میشود و حجم نهایی مخزن آنها پس از بررسیهای فنی و اقتصادی و آسیبپذیری پاییندست، تدقیق خواهد شد و تمهیدات موردنیاز برای کاهش آسیبهای ناشی از سیلاب در آنها پیشبینی میشود.
انتهای پیام