ورود ۲۰ کامیون نظامی آمریکایی از عراق به سوریه
شبکه تلویزیونی السوریه گزارش داد ۲۰ کامیون نظامی ارتش آمریکا حامل کمکهای لجستیک از عراق استان الحسکه در خاک سوریه شدند.

به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از تلویزیون سوریه، روز شنبه از ورود ۲۰ کامیون آمریکایی دیگر از مرزهای عراق به داخل خاک سوریه خبر داد.
شبکه تلویزیونی السوریه گزارش داد است که ۲۰ کامیون حامل کمکهای لجستیک نیروهای نظامی آمریکا از عراق وارد استان الحسکه شدهاند.
۶۰ دستگاه خودروی نظامی، وسایل نقلیه و کامیون متعلق به نیروهای آمریکایی که از اکثر مواضع خود در ریف شمالی استان الرقه و ریف غربی استان الحسکه خارج شده بودند، نیز چند روز پیش در منطقه رمیلان در نزدیکی میادین نفتی در شمال شرق استان الحسکه مستقر شدند.
به نوشته وبگاه خبری روسیا الیوم، یک کاروان مرکب از قریب به ۲۰ خودروی زرهی، خودروهای چهار در و تانکرهای سوخت متعلق به نیروهای آمریکایی چند روز پیش با عبور از شهر الحسکه به سمت جنوب در جاده الشدادی-دیرالزور حرکت کردند.
انتهای پیام/