خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶۰۰ طلبه زن در استان سمنان مشغول به تحصیل هستند

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 آذر 1398 - 23:27
سمنان - مدیر حوزه علمیه خواهران استان سمنان، گفت: یک هزار و ۶۰۴ طلبه زن در مقاطع تحصیلی مختلف حوزه‌های علمیه استان مشغول به علم‌آموزی و تحصیل هستند.
استان،علميه،سمنان،عمومي،شوراي،فرهنگ

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی صابرین شامگاه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان سمنان به میزبانی سالن غدیر استانداری بابیان اینکه یک هزار و ۶۰۴ طلبه خواهر در حوزه‌های علمیه استان مشغول به تحصیل هستند، ابراز کرد: این تعداد طلبه در سطوح تحصیلی دو تا چهار در حوزه‌های علمیه به علم‌آموزی مشغول هستند.
وی بابیان اینکه شهرستان‌های گرمسار، شاهرود، دامغان، سرخه و ایوان کی دارای مدرسه علمیه خواهران هستند، افزود: استان سمنان دارای یک هزار و ۸۷ دانش آموخته خواهر حوزه علمیه دارد.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان سمنان گفت: تعداد فارغ‌التحصیلان خواهر حوزه‌های علمیه استان در سال جاری به یک هزار و ۲۱۶ نفر خواهد رسید.
حجت‌الاسلام علی‌اصغر فضیلت مدیرکل ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این نشست بابیان اینکه کارگروه علمی مشورتی بر اساس اساسنامه شورای فرهنگ عمومی استان، ایجادشده است، گفت: کارکرد این کارگروه این است که مباحث را پیش از طرح در صحن شورای فرهنگ عمومی تقویت و اصلاح کند لذا این امر نیاز دارد تا اعضای شورای فرهنگ‌ عمومی در جلسه علمی مشورتی حضور مؤثر داشته باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، رئیس حوزه‌های علمیه خواهران کشور مهمان ویژه شورای فرهنگ عمومی استان سمنان بود.