سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وریا غفوری: چرا فدراسیون در جیب بازیکنان دست می‌برد؟!

مشرق | ورزشی | شنبه، 09 آذر 1398 - 19:46
کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: مشخص شود طبق چه معیاری هیئت فوتبال و فدراسیون درصدهایی را از مبالغ قرار داد بازیکنان می‌گیرند ولی آنها حتی بیمه هم ندارد.
درصد،بازيكنان،بازيكن،پول،استقلال،فوتبال

به گزارش مشرق، وریا غفوری بعد از تساوی دو بر دو سپاهان و استقلال اظهار داشت: بازی خیلی خوب بود و خوشحالم برای این‌ روز‌های استقلال.
به این تیم افتخار می‌کنم.
وی عنوان کرد: به این دلیل مصاحبه کردم که مسئله‌ای را بیان کنم.
تقاضا دارم از وزیر ورزش که تکلیف مبالغی که از قرارداد بازیکنان کسر می‌شود را مشخص کند.
3 درصد هیئت فوتبال و 3 درصد هم سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کسر می‌کنند که می‌شود 6 درصد.
15 درصد هم مالیات کم می‌شود و باشگاه‌ها هم معمولاً 15-10 درصد قرارداد را نمی‌دهند و اگر بازیکنی از باشگاهش خوب پول بگیرد, بیشتر از 60-50 درصد دریافتی‌اش نخواهد بود.
کاپیتان استقلال گفت: خواهش می‌کنم مشخص شود طبق چه معیاری هیئت فوتبال و فدراسیون این درصد‌ پول را می‌گیرند ولی بازیکنان بیمه هم ندارد.
یعنی اگر خدای نکرده برای بازیکنان اتفاق بدی رخ دهد بازیکن باید چه کار کند؟
علاوه بر این برخی بازیکنان مبالغ بالاتری می‌گیرند و برخی کمتر و چرا باید درصدی از این مبلغ کم شود.
در این حالت از یک بازیکن پول بیشتری می‌گیرند و از یک بازیکن پول کمتر اما در عین حال هر دو بازیکن شرایط مشابه‌ای دارند.
باید این مسائل را توضیح داد، چون درست نیست در جیب بازیکنان دست کنند و پول‌های آنها را بردارند.