خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید معاون استاندار تهران بر رفع مشکلات قطعه سازان

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 آذر 1398 - 16:37
تهران- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بر ضرورت رفع مشکلات قطعه سازان تاکید کرد.
سازان،قطعه،مشكل،نخ،خودروسازان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امامی امین بعد از ظهر شنبه در جلسه کارگروه مقابله با تحریم ها با اشاره به بررسی مشکل قطعه سازان اظهار داشت: مشکلات حوزه خودروسازان و قطعه سازان در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت چرا که خودروسازان بدهی به قطعه سازان دارند و قطعه سازان نیز نیاز به نقدینگی دارند.
وی ادامه داد: به منظور رفع این مشکل پیشنهادی مطرح شده که برای تکمیل این پیشنهاد قرار شد نظر قطعه سازان دریافت شود تا بتوانیم تصمیم مناسبی را برای رفع این مشکل اتخاذ کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همچنین در مورد موضوع نساجی و نخ بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت نخ پیشنهاد شده تا مجوز واردات محدود داده شده و کنترل شود تا بتوان بازار را کنترل و مدیریت کرد.