خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان خرید املاک مازاد بانک ها توسط عموم فراهم شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 09 آذر 1398 - 16:06
معمار نژاد از عرضه دارایی های منجمد بانک ها در بورس کالا و خریداری آن ها توسط عموم مردم در آینده نزدیک خبر داد.
بانك،اموال،دارايي،سامانه،مازاد،امور،بانكي،تسهيلات،اقتصادي،املاك

معاون امور بانکی وزیرامور اقتصادی و دارایی:
به گزارش به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، عباس معمار نژاد معاون امور بانکی وزیر امور اقتصادی دارایی در مراسم رونمایی از سامانه اموال مازاد بانک های دولتی و خصوصی, اظهار کرد: یکی از عواملی که در ناترازی بانک ها دخیل بود اموال منجمد حاکم بر دارایی های بانکی است.
به هیچ وجه بانک به دنبال تملک دارایی های صنعتی و املاکی نیستند بلکه به عنوان تضامین ارائه تسهیلات از این املاک استفاده می کنند.
او ادامه داد: تملک دارایی گیرندگان تسهیلات در آخرین مرحله و در صورت بدهی های انباشته بعد از اخذ تسهیلات صورت می گیرد که این املاک با انواع مختلف از جمله واحد مسکونی, تجاری, دامداری, باغداری و سایر موارد است.
بیشتر بخوانید: سایه سنگین اموال مازاد بانک‌ها بر سر اقتصاد کشور/ چگونه دست بانک‌ها برای ارائه تسهیلات باز می‌شود؟
معاون امور بانکی وزارت امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: مهم ترین دلیل عرضه اموال مازاد بانک ها برای فروش, شفاف سازی و تعیین دقیق اموال بانک ها برای عموم جامعه است.
معمار نژاد ادامه داد: تنها دلیل تملک این دارایی ها بازگشت مبالغی است که به عنوان تسهیلات ارائه شده است در غیر این صورت بانک دارایی های چندانی در اختیار خود ندارند.معاون امور بانکی وزارت امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: مهم ترین دلیل عرضه اموال مازاد بانک ها برای فروش, شفاف سازی و تعیین دقیق اموال بانک ها برای عموم جامعه است.
این مقام مسئول در ادامه از رونمایی سامانه ای تخصصی برای عرضه املاک مازاد بانک ها برای عموم مردم خبر داد و گفت: فرآیند راه اندازی سامانه واگذاری اموال مازاد بانک ها توسط شرکت فام چند ماهی است که آغاز شده است.
در این سامانه عموم مردم نیز می توانند نسبت به خرید دارایی هایی نظیر واحد مسکونی و یا واحدهای تجاری و سایر املاک اقدام کنند.
معمار نژاد بیان کرد: پس از گذر از زمان آزمایشی این سامانه عرضه اموال در بورس کالا نیز برنامه ریزی شده است.
تاکنون هم ۱۸ بانک در سطح کشور اموال مازاد خود را در این سامانه معرفی کرده اند.
این سامانه به نشانی www.sam-ba.ir در درگاه رسمی کشور امروز افتتاح خواهد شد.
در حال تکمیل...