خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۳۱ نفر از محرکین اعتراضات خیابانی هرمزگان در فضای مجازی

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 آذر 1398 - 14:46
بندرعباس - فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و دستگیری ۳۱ نفر از لیدر ها و محرکین اصلی که در فضای مجازی اقدام به تحریک و تشویش اذهان عمومی و هدایت معترضین می کردند ، خبر داد.
استان،انتظامي،پليس،جامعه،اغتشاش،تأكيد،مقام،سطح،اقدام،عمومي،ب ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضا جعفری گفت: در پی اجرای طرح سهمیه بندی سوخت ، افرادی فرصت طلب در شبکه های اجتماعی با انتشار مطالب و فراخوان های گسترده جهت تحریک مردم برای اعتراضات خیابانی، ایجاد ناامنی، شرارت، اغتشاش، خرابکاری، تخریب و سرقت اموال عمومی و خصوصی در سطح جامعه اقدام می کردند، پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی و پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی با تأکید بر اینکه علی رغم تحرکات این افراد در فضای مجازی خوشبختانه در استان شاهد هیچ گونه اغتشاش و مشکل امنیتی نبوده ایم، افزود: با گسترش اشراف اطلاعاتی و بهره گیری از توان و ظرفیت های موجود بلافاصله نسبت به شناسایی محرکان اصلی اقدام و در کمترین زمان ممکن ضمن هماهنگی با مقام قضائی و با استفاده از شگرد های خاص پلیسی تعداد ۳۱ نفر در استان دستگیر شدند.
این مقام ارشد انتظامی استان بیان داشت: برخی با سوء استفاده از مطالبه گری عامه مردم و تحت تأثیر جو رسانه ای دشمنان داخلی و خارجی دست به اقداماتی زدند که در شأن کشور و نظام جمهوری اسلامی نبود.
فرمانده انتظامی هرمزگان با تأکید بر اینکه پلیس بنا به وظیفه ذاتی خود مقتدرانه با عوامل آشوبگر و اشرار برخورد می کند، تصریح کرد: قطعا حساب مردم انقلابی از اغتشاشگران و معاندین جداست و نیروی انتظامی قاطعانه در برابر هرگونه نا امنی در سطح جامعه در کنار مردم می ایستد و اجازه نخواهد داد این عده معدود باعت بی نظمی و هرج و مرج در جامعه شوند.