خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«عزت الشابندر» نامزدی برای نخست‌وزیری عراق را تکذیب کرد

فارس | بین‌الملل | شنبه، 09 آذر 1398 - 13:23
نماینده سابق پارلمان عراق ضمن تکذیب نامزدی برای نخست‌وزیری این کشور، گفت که استعفای «عبدالمهدی» به بحران پایان نخواهد داد.
خبر،عبدالمهدي،تكذيب،بحران،عراق،نخواهد_داد

نماینده سابق پارلمان عراق ضمن تکذیب نامزدی برای نخست‌وزیری این کشور، گفت که استعفای «عبدالمهدی» به بحران پایان نخواهد داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عزت الشابندر» عضو سابق پارلمان عراق، پس از انتشار خبر قصد «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر این کشور برای استعفا، امروز (شنبه 30 نوامبر)، اخبار منتشره مبنی بر نامزدی‌اش برای تصدی این پست را تکذیب کرد.
وی طی پستی در توئیتر، نوشت: برخی شبکه‌های اجتماعی و برخی صفحه‌های جعلی منسوب به من در این شبکه‌ها، خبر نامزدی من برای تصدی پست نخست‌وزیری پس از دولت آقای عادل عبدالمهدی را منتشر کردند.
الشابندر ضمن تکذیب این خبر افزود: در حالی که من این خبر را قاطعانه رد می‌کنم، تاکید دارم که استعفای عبدالمهدی به بحران پایان نخواهد داد بلکه با بازگرداندن توپ به زمین فاسدان، مدت زمان این بحران طولانی‌تر خواهد کرد.
این سیاستمدار عراقی که 30 آبان گذشته خبر ناپدید شدنش در امارات منتشر شده بود و با اوج اعتراضات عراق در امارات عربی متحده بازداشت شده بود، دوشنبه هفته پیش (چهارم آذر) آزاد شد و به کشورش بازگشت.
انتهای پیام/ص