خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجتبی ممشلی: خطای من روی خلعتبری عمدی نبود و از او عذرخواهی کردم/ پنالتی ما در دیدار با تراکتورسازی نادیده گرفته شد + عکس

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 23 بهمن 1397 - 16:24
مجتبی ممشلی، مدافع تیم فوتبال نساجی مازندران گفت: خطای من روی محمدرضا خلعتبری عمدی نبود و بعد از بازی هم از او عذرخواهی کردم.
تيم،نساجي،بازي،گرفته_نشد،خلعتبري،تراكتورسازي،پنالتي

مجتبی ممشلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد تساوی خانگی تیمش برابر تراکتورسازی گفت: این درست است که در خانه مساوی کردیم، اما این نتیجه بد نبود.
قرارداد یک بازیکن تراکتورسازی با کل بدوجه نساجی در این فصل برابری می‌‌کند و ما مقابل این تیم پرستاره بازی خوبی انجام دادیم.
وی درباره اعتراض تراکتوری‌های به پنالتی که برای این تیم گرفته نشد، تصریح کرد: این درست است که یک پنالتی برای آنها گرفته نشد، ولی در دقایق آخر هم روی نظری خطا شد که البته برنامه نود این صحنه را نشان نداد.
ما در دور رفت هم خیلی از داوری ضربه دیدیم و در همین بازی رفت برابر تراکتورسازی، یک پنالتی، اخراج به سود تیم ما گرفته نشد.
ممشلی با اشاره با شرایط نساجی بعد از حضور مجید جلالی در این تیم تصریح کرد: آقا مجید به تازگی هدایت تیم را بر عهده گرفته است و رفته رفته تفکراتش را در تیم ما جا می‌اندازد.
نساجی شرایط خوبی دارد و امیدوارم در ادامه بازی‌ها نتایج خوبی بگیریم.
مدافع نساجی با اشاره به خطایی که روی محمدرضا خلعتبری در بازی با ذوب‌آهن انجام داد، در نهایت منجر پارگی رباط صلیبی این بازیکن شد، خاطرنشان کرد: من وقتی ضربه را زدم متأسفانه نتوانستم خودم را کنترل کنم و در آن صحنه هیچ عمدی در کار نبود.
بعد از بازی هم با خلعتبری تماس گرفتم و عذرخواهی کردم.
بعد از دو روز هم شنیدم که محمدرضا رباط صلیبی پاره کرده است و از این بابت خیلی ناراحت شدم.
اصلاً دوست نداشتم چنین اتفاقی رخ دهد و امیدوارم خلعتبری هر چه زودتر به میادین برگردد.
انتهای پیام/