خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گازگرفتگی ۱۶۶۳ نفر و مرگ ۸۷ نفر از ابتدای پاییز در کشور

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 09 آذر 1398 - 10:17
سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به آمار مسمویت با گاز مونوکسید کربن اظهار کرد: از ابتدای پاییز ( از اول مهر لغایت ۸ آذر) تعداد ۱۶۶۳ نفر به دلیل گاز مونوکسیدکربن دچار مسمومیت شده‌اند.
نفر،گاز،مسموميت،مونوكسيد

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به آمار مسمویت با گاز مونوکسید کربن اظهار کرد: از ابتدای پاییز ( از اول مهر لغایت ۸ آذر) تعداد ۱۶۶۳ نفر به دلیل گاز مونوکسیدکربن دچار مسمومیت شده‌اند.
به گزارش ایسنا، مجتبی خالدی در ادامه اظهار کرد: از ۱۶۶۳ مورد گاز گرفتگی، تعداد ۱۱۹۷ نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به وسیله اورژانس ۱۱۵ منتقل شده‌اند.
وی ادامه داد: بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن تعداد ۳۷۹ نفر به وسیله پرسنل فوریت‌های پزشکی در محل درمان شده‌اند تاکنون ۸۷ نفر به دلیل بروز مسمومیت گاز CO در کشور فوت کرده‌اند.
خالدی تأکید کرد: طبق آمار ۳۶۹ نفر در تهران، ۱۴۳ نفر در فارس، ۱۲۸ در آذربایجان شرقی و ۱۸۵ نفر در استان خراسان رضوی دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شده‌اند.
سخنگوی اورژانس کشور بیان کرد: بیشترین تعداد فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن مربوط به استان‌ اصفهان با ۱۱ نفر، آذربایجان شرقی ۱۰ نفر و فارس ۹ نفر بوده است.
انتهای پیام