سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست دادن استقلال برای حریفان سخت شده است

مشرق | ورزشی | جمعه، 08 آذر 1398 - 22:10
پیشکسوت فوتبال ایران گفت: با توجه به آمادگی استقلال در این روزها، شکست دادن این تیم برای حریفان بسیار سخت شده است.
تيم،بازي،ملي،ايوانكويچ،ويلموتس،برانكو

به گزارش مشرق، علی جان ملکی در خصوص دیدار روز شنبه استقلال برابر سپاهان که در ورزشگاه نقش جهان برگزار خواهد شد گفت: این بازی به نوعی فینال لیگ برتر است.
مطمئنا هر تیمی که بتواند به پیروزی دست پیدا کند از لحاظ روحی و روانی شرایط بهتری پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: البته بازی، بسیار سخت خواهد بود اما اعتقاد دارم با آمادگی که از هر دو تیم از خود نشان داده اند شاهد یک بازی تماشایی خواهیم بود.
مدافع پیشین تیم فوتبال سایپا در خصوص صحبت هایی مبنی بر برکناری ویلموتس و جانشینی برانکو ایوانکویچ در تیم ملی ادامه داد: باید منتظر بمانیم و ببینیم چه اتفاقی در آینده خواهد افتاد.
رئیس فدراسیون فوتبال سکوت کرده، ویلموتس هنوز با تیم ملی قرارداد دارد و برانکو ایوانکویچ هم کاملا شفاف در این مورد صحبت نکرده است.
بنابراین گذشت زمان همه چیز را ثابت خواهد کرد اما امیدوارم هر اتفاقی که می افتد باعث شود تا تیم ملی دوباره به جام جهانی صعود کند.