سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طراحی و پیاده سازی سامانه پایش مجوزهای تولید مواد غذایی

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 23 بهمن 1397 - 15:43
رئیس سازمان غذا و دارو، بر ضرورت پیشگیری از بیماری های غیرواگیر در کشور با تمرکز بر کاهش میزان نمک، چربی ها و قند، در مواد غذایی تاکید کرد.
غذايي،برنامه،غيرواگير،غذا،بيماري،مواد،نمك

مهدی پیرصالحی، در گفتگو با خبرنگار مهر، یکی از برنامه های سازمان غذا و دارو را، توجه به سلامت و امنیت غذایی جامعه عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه های جدی در حوزه غذا، کاهش میزان نمک، چربی ها و مواد قندی در تولید مواد غذایی به منظور پیشگیری از افزایش بیماری های غیرواگیر است.
وی با تاکید بر ضرورت دسترسی مردم به غذای سالم، تصریح کرد: طراحی و پیاده سازی سامانه متمرکز کشوری، جهت پایش مجوزهای صادره برای واحدهای تولید مواد غذایی، یکی از برنامه ها برای تامین امنیت غذایی مردم است.
پیرصالحی، به واگذاری امور اجرایی به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: لازم است با یک برنامه ریزی منسجم و تقویت زیرساخت ها، زمینه های کنترل و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور را در کشور فراهم کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به ارتباط مصرف بیش از نیاز نمک و قند با بروز بیماری های غیرواگیر، افزود: توجه به چراغ راهنمای تغذیه و نظارت مستمر بر روند تولیدات واحدهای غذایی، می تواند در جهت پیشگیری از افزایش بیماری های غیرواگیر در کشور، کمک کند.