خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

العبادی خواستار سلب اعتماد از دولت در جلسه فردای پارلمان شد

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 08 آذر 1398 - 14:26
نخست‌وزیر سابق عراق از پارلمان کشورش خواست تا از دولت این کشور سلب اعتماد کند.
عراق،دولت،كشور،العبادي،مرجعيت

نخست‌وزیر سابق عراق از پارلمان کشورش خواست تا از دولت این کشور سلب اعتماد کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از بغداد الیوم، حیدر العبادی، نخست‌وزیر سابق و رئیس ائتلاف النصر عراق در واکنش به بیانیه اخیر آیت الله العظمی سید علی سیستانی، مرجعیت عالی قدر این کشور درباره تحولات عراق گقت: از آنچه در بیانیه مرجعیت آمده حمایت می‌کنیم و از پارلمان می‌خواهیم تا فردا با برگزاری یک جلسه ویژه از دولت سلب اعتماد کرده و دولت جدید و مستقلی را تشکیل دهد.
وی در ادامه بر مجازات جنایتکاران و قاتلان و مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات مردمی عراق برای دستیابی به اهداف آن تأکید کرد.
حیدر العبادی تصریح کرد: بار دیگر بر ضرورت همبستگی ملی برای تضمین وحدت و ثبات کشور به منظور جلوگیری از هرج و مرج و بازگشت به دوران بحران دیکتاتورهای ظالم و مستبد تأکید می‌کنیم.
انتهای پیام