خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۱۴ میلیارد تومان تسهیلات یارانە دار بە واحدهای تولیدی کردستان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 08 آذر 1398 - 09:59
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، از پرداخت ۱۱۴ میلیارد تومان تسهیلات یارانه دار در سال ۹۷ و ۹٨ به واحدهای صنعتی استان خبر داد.
تسهيلات،استان،تومان،صنعت،دريافت،بانك،كردستان

ایسنا/کردستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، از پرداخت ۱۱۴ میلیارد تومان تسهیلات یارانه دار در سال ۹۷ و ۹٨ به واحدهای صنعتی استان خبر داد.
محمد دره وزمی امروز(۷ آذر) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان، با بیان اینکه در سال گذشته۱٨۲ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به مبلغ ۲٨۲ میلیارد تومان به بانک ها معرفی شدند، گفت: از این تعداد ۹٨ مورد موفق به دریافت تسهیلات ۱۱۰ میلیارد تومانی شدند.
وی افزود: از ۹٨ واحد دریافت کننده تسهیلات برای ٨٨ واحد، یارانه سود تسهیلات به میزان شش و دو دهم میلیارد توان به حساب بانک ها واریز شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، با بیان اینکه هم اکنون ۳۶ مورد از درخواست واحدهای تولیدی به ارزش ۶۰ میلیارد تومان در بانک‌ها در دست بررسی است، بیان کرد: در سامانه سال ۹٨ نیز ۵۰ مورد به مبلغ ٨۴ میلیارد تومان به بانک ها معرفی شده اند که از بانک ها درخواست داریم سریعا به درخواست ها برای دریافت تسهیلات متقاضیان پاسخ مثبت دهند.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان کردستان در ادامه تبصره ۱٨ را یکی دیگر منابع دولتی وبانکی برای کمک به واحدهای تولیدی وصنعتی دانست و افزود: در مجموع هفت هزار و ٨۰۰ میلیارد تومان اعتبار تبصره ۱٨ است که با توجه به سهم یک درصدی استان از صنعت کشور ما باید حداقل از این محل ٨۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کنیم.
دره وزمی اذعان کرد: تا امروز برای دریافت تسهیلات از محل این تبصره ۷۵ مورد به ارزش۲۴۷ میلیارد تومان ثبت نامی و معرفی به بانک ها داشته ایم که تنها سه مورد به ارزش ۴/۴ میلیارد تومان پرداخت شده و به صنوف تولیدی هم تسهیلاتی داده نشده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان کردستان، روند بررسی وپرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱٨ در استان را بسیار کند ارزیابی کرد و یادآور شد: تسهیلات در نظر گرفته شده از محل تبصره ۱٨ فرصتی برای رونق تولید و افزایش اشتغال در بخش صنعت استان است و باید بانک ها در این خصوص سرعت عمل داشته باشند.
انتهای پیام