خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفکر بسیجی در بین رسانه‌ها گسترش یابد

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 آذر 1398 - 02:04
بوشهر - امام جمعه دیر گفت: افتتاح دفاتر بسیج و رسانه یکی از اقدامات لازم برای گسترش تفکر بسیجی در سطح رسانه ها است.
رسانه،بسيج،كشور،دشمن،حسيني،افتتاح،جبهه،اينترنت،شهرستان،دفتر

به گزارش خبرنگار مهر،حجت‌الاسلام سید علی حسینی عصر پنجشنبه در آئین افتتاح دفتر بسیج رسانه شهرستان دیر اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین خصوصیات بسیج رسانه، ایستادگی در مقابل رسانه‌های دشمن است که قصد سرکوبی انقلاب و جمهوری اسلامی را دارند، لذا اصحاب رسانه باید نقش مهمی در تنویر افکار عمومی ایفا کنند.
وی با بیان اینکه رسانه به عنوان یک فرصت برای بیان اهداف نظام اسلامی و مقابله با ترفندهای دشمنان اسلام است بیان کرد: بسیج رسانه به معنای حق گفتن است، اطلاع‌رسانی نادرست باعث عقب‌گرد و نابسامانی در جامعه می‌شود که رسانه‌ها باید از آن پرهیز کنند.
وی خاطر نشان کرد:در حال حاضر که دشمن تمرکز اصلی خود را در جبهه جنگ نرم قرار داده قطعا ماموریت‌های بسیج هم به نوعی تغییر می کند به همین دلیل است که امروز بیشتر از هر زمانی نیازمند حضور فعال بسیج در سطح رسانه های کشور هستیم.
حسینی با اشاره به اغتشاشات روزهای اخیر و فتنه ۹۸ گفت: دشمن با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی سعی در آموزش عملیات خراب‌کاری در کشور داشت به طوری که عامل اصلی این اغتشاش‌ها از قبل با استفاده از این فضا آموزش‌ های لازم را دیده‌بودند.
وی با اشاره به قطعی چند روزه اینترنت در کشور تصریح کرد: حفظ نظام از ضرورت‌ها است و وقتی کشور در معرض آسیب و آشوب قرار می‌گیرد برای حفظ امنیت باید اینترنت قطع شود.
امام جمعه دیر اظهارداشت: افتتاح دفاتر بسیج و رسانه یکی از اقدامات لازم برای گسترش تفکر بسیجی در سطح رسانه ها است بر همین اساس امیدواریم با این اقدام شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر ظرفیت رسانه ها در مسیر جبهه انقلاب باشیم.
در این آیین سرگرد محمود سهرابی به عنوان مسئول دفتر بسیج رسانه شهرستان دیر معرفی شد.