خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجازه افزایش قیمت دارو را نمی‌دهیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 07 آذر 1398 - 20:45
وزیر بهداشت با بیان اینکه اجازه افزایش قیمت دارو را نمی‌دهیم، گفت: ارز 4200 تومانی برای واردات دارو در سال آینده نیز تخصیص‌ پیدا می‌کند.
دارو،قيمت،بادرود،بيمارستان،افزايش،نمكي،نطنز،انسولين

سعید نمکی در حاشیه سفر خود به بادرود در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از نطنز، در خصوص نگرانی مردم از افزایش قیمت دارو بعد از گرانی قیمت بنزین اظهار داشت: اصلاً بحث افزایش قیمت دارو مطرح نیست و به هیچ وجه اجازه افزایش قیمت دارو را نخواهیم داد.
نمکی تصریح کرد: برای سال آینده نیز قرار شد ارز چهار هزار و 200 تومانی برای واردات دارو تخصیص یابد و به هیج وجه افزایش قیمتی در حوزه دارو برای امسال نخواهیم داشت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه طبق سنوات گذشته هر سال فقط 10 درصد به قیمت دارو اضافه می‌شود،‌ تصریح کرد: بابت داروی انسولین در کشور کمبودی نداریم اما از انواع انسولین PEN که بسیاری از بیماران به آن وابسته هستند مقداری توزیع آن دچار اشکال شده بود که آن هم به دلیل ظرفیت دو برابری دارو در کشور بود و خوشبختانه با پیگیری‌هایی که از طریق وزارت بهداشت و درمان صورت گرفت موضوع کمبود انسولین حل شد.
وزیر بهداشت و درمان پیرامون سفر وبازدید خویش از بیمارستانهای نطنز و بادرود گفت: خوشبختانه بیمارستان 96 تختخوابی نطنز پیشرفت کار خوبی داشته و انشالله در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.
نمکی در خصوص بیمارستان فاطمیه بادرود نیز گفت: به جهت تجربه مدیریتی 35 سال پیش که بنده از این منطقه دارم خوشبختانه با کمک خیرین و همت مردم و کمک‌های دولت کارهای بزرگی در بیمارستان بادرود انجام شده و مطالباتی هم مسئولان و مردم هم به لحاظ پزشکان متخصص و همچنین تکمیل زیرساخت‌ها برای بیمارستان داشتند که از طریق دولت کمک‌ها و مساعدت‌های موثری را خواهیم داشت.
انتهای پیام /804/ز