خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسلیت آیات عظام جوادی آملی و علوی گرگانی به رئیس‌جمهور

فارس | سیاسی | پنجشنبه، 07 آذر 1398 - 17:59
آیات عظام عبدالله جوادی آملی و سیدمحمدعلی علوی گرگانی در تماس‌های تلفنی جداگانه درگذشت خواهر رئیس‌جمهور را به وی تسلیت گفتند.
مرحومه،عظام،تسليت،جمهور،رئيس،گرگاني،آملي

آیات عظام عبدالله جوادی آملی و سیدمحمدعلی علوی گرگانی در تماس‌های تلفنی جداگانه درگذشت خواهر رئیس‌جمهور را به وی تسلیت گفتند.
تسلیت آیات عظام جوادی آملی و علوی گرگانی به رئیس‌جمهور
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حضرات آیات عظام عبدالله جوادی آملی و سید محمد علی علوی گرگانی در تماس های تلفنی جداگانه با حجت الاسلام حسن روحانی درگذشت مرحومه «صدیقه فریدون» همشیره رئیس جمهور را به وی تسلیت گفتند.
این مراجع تقلید در تماس های تلفنی خود با رئیس جمهور از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت کردند.
رئیس جمهور نیز با تقدیر از ابراز محبت و همدردی مراجع عظام برای ایشان آرزوی سلامت و طول عمر با عزت کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی نماینده آیت الله العظمی سیستانی از مراجع عالیقدر شیعه نیز با صدور پیامی درگذشت مرحومه مغفوره فریدون، همشیره رئیس جمهور را به وی تسلیت گفته و برای آن مرحومه از درگاه خداوند طلب رحمت و مغفرت کرد.
انتهای پیام/