خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در مازندران: مشاهیر و فرزانگان مازندران به جامعه معرفی شوند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 07 آذر 1398 - 14:40
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تاکید بر ترویج شعائر دینی و اسلامی در جامعه گفت: مشاهیر و فرزانگان مازندران به جامعه معرفی شوند.
مازندران،انقلابي،بابل،جمعه،بصيرت،ايماني،ساري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقر محمدی لایینی امروز در دیدار ائمه جمعه، اعضای شورای تامین و مسئولان شهرستان بابل با اشاره به سوابق انقلابی مردم بابل به ویژه مرحوم آیت‌الله روحانی نماینده اسبق ولی فقیه در مازندران از بصیرت دینی و انقلابی مردم این شهرستان در اطاعت از ولایت فقیه تجلیل کرد.
وی افزود: مردم ولایتمدار بابل در حوادث اخیر و مقابله با اغتشاشگران نیز با بصیرت مثال زدنی درخشیدند و آشوبگران را در دستیابی به اهداف شومشان ناکام گذاشتند.
لایینی با اشاره به نقش برجسته مردم مازندران در صیانت از ارزش‌های دینی، تصریح کرد: تجلیل شایسته رهبر فرزانه انقلاب از سوابق مبارزاتی و ایمانی مردم مازندران بیانگر عزم راسخ مردم این سامان در حفظ ارزش‌های معنوی و انقلابی است.
امام جمعه ساری گفت: با هدف جلوگیری از تحریف و کمرنگ‌شدن کارنامه درخشان مردم مازندران در عرصه‌های ایمانی و انقلابی برجستگی‌های دیار علویان گردآوری خواهد شد.
وی افزود: برای این منظور کارگروه‌های ویژه‌ای زیر نظر امامان جمعه در شهرهای مختلف مازندران تشکیل خواهد شد.
انتهای پیام/ 682/ح