خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیران مدارس برای نهادینه شدن سند تحول بنیادین تلاش کنند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 07 آذر 1398 - 12:58
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین اولویت اصلی و استراتژیک دستگاه تعلیم و تربیت است و در این میان مدیران مدارس به عنوان متولیان خط مقدم نظام تعلیم و تربیت باید تمام تمرکز خود را بر نهادینه شدن این سند در مدارس قرار دهند.
تربيت،تعليم،پرورشي،مدارس،پرورش،آموزش،فرهنگي،اسلامي،تربيتي،سن ...

ایسنا/خراسان جنوبی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین اولویت اصلی و استراتژیک دستگاه تعلیم و تربیت است و در این میان مدیران مدارس به عنوان متولیان خط مقدم نظام تعلیم و تربیت باید تمام تمرکز خود را بر نهادینه شدن این سند در مدارس قرار دهند.
علیرضا کاظمی، امروز پنج شنبه 7 آذر در گردهمایی مدیران مدارس، مربیان، مشاورین، معاونین پرورشی و مراقبین سلامت شهرستان قاینات اظهار کرد: لازمه اثربخشی فرآیند تعلیم و تربیت و برنامه‌های تربیتی، داشتن اخلاص در عمل و انجام امور برای جلب رضای معبود است.
وی، از مربیان و معاونین تربیتی مدارس به عنوان طلایه داران و پرچمداران نظام تعلیم و تربیت در قاموس آموزش و پرورش اسلامی ایرانی یاد کرد و افزود: علم بدون مهارت همانند بذری است که بر روی سنگ پاشیده شود و هیچ اثر و میوه‌ای نخواهد داشت.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش بسیج را به عنوان مهم‌ترین ایده خلاقانه بنیان‌گذار کبیر انقلاب در کنار سایر خلاقیت‌های امام راحل(ره) دانست و تصریح کرد: تکیه بر خدا و ادای تکلیف رمز موفیت در تمام عرصه‌ها به ویژه فرآیند خطیر و پر فراز و نشیب تعلیم و تربیت اسلامی ایرانی است.
کاظمی معنای تربیت را نهادینه‌شدن آموزه‌ها و ارزش‌ها در وجود متربی به طوری که تبدیل به شخصیت در فرد شود، دانست و اظهار کرد: بر اساس سند تحول بنیادین و تعلیم و تربیت اسلامی ایرانی، علمی ارزشمند و مفید است که روح دینی در آن حاکم باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تفاوت‌های ماهوی علم در فرهنگ غرب با اسلام، خاطرنشان کرد: از نظر غرب علمی مفید است که نیازها و لذایذ مادی انسان را تأمین کند، اما در تعلیم و تربیت اسلامی علمی مفید است که برای خدا و در خدمت به خلق خدا باشد.
وی، توجه به تشکلات دانش‌آموزی و سازمان دانش‌آموزی را زمینه‌ساز بصیرت‌افزایی دانش‌آموزان و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی دانست و یادآور شد: مهم‌ترین عنصر موفقیت در برنامه‌های تربیتی نگاه متفاوت اولیای خانه و مدرسه با توجه به تفاوت‌های فردی، ذائقه‌های شخصی و سلیقه‌های مختلف دانش‌آموزان بوده و این یکی از جنبه‌های برقراری عدالت آموزشی است.
انتهای پیام