خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میز ارتعاشی با ظرفیت بالا و امکان شبیه‌سازی حرکت هارمونیک طراحی و ساخته شد

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 23 بهمن 1397 - 14:46
میز ارتعاشی با ظرفیت بالا و با امکان شبیه‌سازی حرکت هارمونیک با دامنه و فرکانس‌های مختلف توسط عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه حکیم سبزواری طراحی و ساخته شد.<br/>
دستگاه،ميز،حركت،علمي،گروه،سبزواري،هيئت

میز ارتعاشی با ظرفیت بالا و با امکان شبیه‌سازی حرکت هارمونیک با دامنه و فرکانس‌های مختلف توسط عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه حکیم سبزواری طراحی و ساخته شد.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، میز ارتعاشی با ظرفیت بالا و با امکان شبیه‌سازی حرکت هارمونیک با دامنه و فرکانس‌های مختلف توسط عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه حکیم سبزواری طراحی و ساخته شد.
این دستگاه به منظور سنجش رفتار سازه‌ها و مخازن تحت تأثیر لرزه و تکان‌هایایجاد شده به کار گرفته می‌شود.
حسن ساقی عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه حکیم سبزواری در این خصوص اظهار داشت: حرکت عرشه میز توسط یک عدد جک هیدرولیکی دوطرفه ایجاد شده و میزان دامنه و فرکانس حرکت میز نیز با استفاده از مکانیسم تعبیه شده در سیستم کنترل دستگاه قابل تنظیم است.
وی افزود: ظرفیت این دستگاه تا ۵۰۰ کیلوگرم می‌باشد وکاربرد این دستگاه جهت انجام تحقیقات در زمینه تحلیل تجربی سازه‌های مختلف، شامل ساختمان‌ها و منابع آب در مقابل پدیده زلزله است.
بدین منظور علاوه بر امکان استفاده دانشجویان تحصیلات تکمیلی، امکان عقد قرارداد با ارگان‌های مختلف جهت انجام تحقیقات پژوهشی در زمینه‌های فوق وجود دارد.
ساقی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های مشابه خارجی در حدود ۲۵۰ میلیون تومان هزینه دارند که ساخت این دستگاه در حدود ۱۰ درصد هزینه فوق و معادل۲۵ میلیون تومان هزینه داشته است.
انتهای پیام/