خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری دومین نشست شورای هماهنگی عربستان و امارات

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 آذر 1398 - 11:22
دومین نشست شورای هماهنگی عربستان و امارات به ریاست «بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و «بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی برگزار شد.
برگزاری دومین نشست شورای هماهنگی عربستان و امارات

دومین نشست شورای هماهنگی عربستان و امارات به ریاست «بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و «بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی برگزار شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی عصر روز سه‌شنبه (دیروز) وارد امارات شد و دومین نشست شورای هماهنگی دو کشور به ریاست بن سلمان و بن زاید و با حضور اعضای شورا، رئیس کمیته اجرایی و تیم دبیرخانه کمیته اجرایی برگزار شد.
بن زاید در این نشست روابط امارات و عربستان را روابطی عمیق و مرتبط با پیوند خونی و دارای سرنوشت مشترک خواند.
وی با اشاره به اینکه بیست زمینه فعالیت مشترک در عرصه اقتصاد، امنیت و توسعه انسانی و غیره بین امارات وجود دارد، گفت که اقتصاد مشترک ما در سطح بین‌الملل رتبه شانزدهم را داراست که می‌توانیم آن را به رتبه دَه برسانیم.
طبق گزارش شبکه اسکای‌نیوز، بن سلمان نیز عمق روابط بین امارات و عربستان را ستود و گفت که انسجام بین دیدگاه شورای هماهنگی عربستان و امارات با استراتژی ملی دو کشور و تکامل چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان و چشم‌انداز ۲۰۲۱ امارات بیانگر این عمق روابط است.
امضای چهار یادداشت تفاهم
بن زاید همچنین از امضای چهار یادداشت تفاهم و بررسی هفت طرح راهبردی با عربستان در دیدار با بن سلمان خبر داد.
انتهای پیام/ص