خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگداشت دومین سالگرد شهید مدافع حرم «نوید صفری»

فارس | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 07 آذر 1398 - 10:47
مراسم دومین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم نوید صفری امشب ۷ آذرماه با مداحی محمد‌حسین پویانفر برگزار می‌شود.
شهيد،صفري،آذرماه،شهادت،پنجشنبه،مسجد

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، مراسم دومین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم نوید صفری امشب پنجشنبه ۷ آذرماه با سخنرانی حجت‌السالام سیدحسین مومنی و مدیحه‌سرایی محمدحسین پویانفر و مقداد حسین زاده برگزار خواهد شد.
این مراسم امشب پنجشنبه ۷ آذرماه همزمان با نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع امام سیدالساجدین(ع) واقع در تهرانپارس، خیابان استخر، بوستان ششم غربی برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، شهید صفری ۱۵ آبان سال ۹۶ در عملیات آزادسازی شهر البوکمال در استان دیرالزور سوریه زخمی شده و به اسارت تروریست‌ها در آمد.
دیگر از این شهید خبری نشد تا اینکه ۲۰ روز بعد با آزادی کامل این شهر راهبردی از دست تروریست‌های تکفیری، پیکر مطهر او پیدا شد.
با یافتن پیکرش مشخص شد که او همچون ارباب بی‌کفن خود امام حسین(ع)، مظلومانه به شهادت رسیده و سر از تنش جدا شده است.
انتهای پیام/