سرمایهگذاران چینی به کرمانشاه میآیند/ ایجاد اشتغال برای 1400 نفر
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه از سرمایهگذاری عظیم 2 سرمایهگذار چینی در این استان خبر داد و گفت: قرار است در این سرمایهگذاری خارجی یکهزار و 400 شغل برای هماستانیها ایجاد شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه از سرمایهگذاری عظیم 2 سرمایهگذار چینی در این استان خبر داد و گفت: قرار است در این سرمایهگذاری خارجی یکهزار و 400 شغل برای هماستانیها ایجاد شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، قرار است سرمایهگذاران خارجی در بخشهای انرژی و مصالح ساختمانی به کرمانشاه بیایند و در این استان سرمایهگذاری کنند.
2 سرمایهگذار چینی طبق این قرار، با سرمایهگذاری در بخش صنعت و معدن برای یکهزار و 400 کرمانشاهی شغل ایجاد میکنند.
این دو سرمایهگذار چینی با ساخت کارخانه تولید آلیاژ منگنز و سیلیکون با سرمایهگذاری 10 میلیون یورو، در شهرک صنعتی مرصاد و همچنین کارخانه تولید کاشی و سرامیک با سرمایهگذاری 100 میلیون یورو در شهرک صنعتی زاگرس، در آیندهای نه چندان دور برای کرمانشاهیان ایجاد اشتغال میکنند.
این سرمایهگذاران چینی متعهد شدهاند، در تمامی مراحل ساخت و احداث از نیروهای بومی استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در گفتوگو با فارس در این خصوص، اظهار داشت: تجربه کار چینیها بالا است، لذا اصرار داریم برای سرمایهگذاری به استان بیایند تا با شراکت، از آنها کار یاد بگیریم.
هدایت حاتمی، سرمایهگذاری عظیم 2 سرمایهگذار چینی در کرمانشاه را یک فرصت بینظیر برای استان دانست و گفت: قرار است در این سرمایهگذاری خارجی یکهزار و 400 شغل برای هماستانیها ایجاد شود.
وی از کارآفرینان خواست، پای سرمایهگذاران را به استان باز کنند و یا با آنها شراکت داشته باشند.
حاتمی، کرمانشاه را استانی پراستعداد معرفی کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که از استان رتبه یک بیکاری دور شویم که بهحمدالله طبق گزارش مرکز آمار در بهار و تابستان، در این راستا موفق عمل کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: رتبه یک بیکاری یعنی از استعدادهای نیروی انسانی استفاده نمیشود و دافعهای برای سرمایهگذار ایجاد میکند تا برای سرمایهگذاری در استان رغبتی نداشته باشد، لذا با جدیت تلاش میکنیم نرخ بیکاری را پایین بیاوریم.
این مسؤول ارشد اقتصادی استان کرمانشاه با بیان اینکه هدفگذاری امسال برای کاهش نرخ بیکاری سه درصد است، افزود: این هدف گام بزرگی است، کاهش هر یکدرصد نرخ بیکاری احتیاج به 7 تا 8 هزار شغل دارد، لذا امسال برای ایجاد 60 هزار شغل ناخالص با ریزش 40 هزار نفری و در پایان رسیدن به 20 هزار شغل خالص، برنامهریزی کردهایم.
وی گفت: بهدنبال شغل درست کردن و کپیبرداری از استانها و کشورهای دیگر هستیم، یکسری شغلها مبتنی بر خلاقیت فرد است که با خلق و اختراع آن کارآفرینی میکند، اما شغلهایی هم وجود دارد که میتوان از استانها موفق در زمینه اشتغال با توجه به بازار آن، کپیبرداری کرد.
حاتمی با بیان اینکه پتروشیمی اسلامآباد غرب پس از سالیان سال در آیندهای نزدیک راهاندازی میشود، تصریح کرد: سعی میکنیم عملیات اجرایی پالایشگاه آناهیتا را نیز قبل ازپایان سال، اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: پروژه مهم بیواتانول، بیوایمپلنت کرمانشاه، مجموعه ایلیا ذرت چندین ساله که زمینگیر و روند ساخت آنها طولانی شده که برنامهریزی لازم برای بازگشت آنها به چرخه تولید، صورت گرفته است.
حاتمی با تاکید بر احیای مشاغل خرد و کارگاهی، یادآور شد: اگر بهترین برنامهریزی را داشته باشیم، بهترین تسهیلات را ارائه دهیم، ولی مردم همراهی نکنند و علاقه نشان ندهند مطمئنا موفق نخواهیم شد.
برخی واحدها قابلیت احیا ندارند یا شغل آنها به مروز زمان دیگر توجیه اقتصادی ندارد و یا مشکلات مالکیتی و یا مدیریتی دارند و اشتباه است برای احیا روی آنها انرژی صرف شود.
وی اظهار داشت: نزدیک به 40 رشته کاری کوچک تعریف شده که راهبر آن نیز مشخص شده و تسهیلات نیز ارائه میشود، حتی برای بازار فروش و صادرات آنها نیز فکرهایی شده است.
*اجازه تعطیلی به واحد تولیدی را نمیدهیم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه افزود: در 18 ماه گذشته اجازه ندادهایم هیچ واحد تولیدی تعطیل شود، 150 واحد نیز که در حوزههای مختلف طی سالهای گذشته تعطیل شده بود، وارد چرخه تولید کردهایم.
وی به عنوان مثال به احیای 24 مورد مرغداری در استان اشاره و بیان کرد: با احیای این تعداد مرغداریها، تولید مرغ استان نسبت به سال گذشته 40 درصد رشد داشته است.
حاتمی با بیان اینکه مدام وضعیت مالی، نقدینگی، بازار و...
واحدهای تولیدی بررسی میشود، گفت: اجازه نمیدهیم یک واحد که قابلیت تولید داشته باشد، تعطیل شود.
وی در توضیح تعطیلی برخی واحدها، تصریح کرد: برخی واحدها قابلیت احیا ندارند یا شغل آنها به مروز زمان دیگر توجیه اقتصادی ندارد و یا مشکلات مالکیتی و یا مدیریتی دارند و اشتباه است برای احیا روی آنها انرژی صرف شود.
این مسؤول گفت: وظیفه داریم بستر کار را فراهم کنیم، اما از فارغالتحصیلان که بیشترین آمار بیکاری استان را دارند نیز میخواهیم خود نیز استقبال کنند به امید استخدام سالی 500 تا 600 نفر در ارگانهای دولتی، بیکار ننشینند.
وی افزود: تجربه کشورهای موفق ثابت کرده باید به سمت بخش خصوصی برویم، جوانان باید واقعا اهل کار باشند و مهارت یاد بگیرند.
حاتمی تصریح کرد: نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت داریم و در اختیار کسانی که توان کار کردن داشته باشند قرار میدهیم.
*فضای کسب و کار در کرمانشاه برای سرمایهگذاری مطلوب است
استاندار کرمانشاه نیز در ادامه با تاکید بر حمایت همهجانبه از سرمایهگذاران داخلی و خارجی در استان، گفت: تسهیل فرآیند و امورات اداری باید در اولویت مدیران کل ادارهها باشد.
هوشنگ بازوند از سرمایهگذارن چینی در راستای انتخاب استان کرمانشاه برای سرمایهگذاری قدردانی کرد و فضای کسب کار در این استان را برای سرمایهگذاری مطلوب ارزیابی کرد.
وی به سرمایهگذاران چینی اطمینان خاطر داد، که در ضمن حفاظت از دارایی و سرمایههای آنها در این استان، به صورت ویژه از سرمایهگذاری آنها حمایت شود.
انتهای پیام/پ/ی