خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۷ مجروح در حمله به کنسولگری ایران

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 آذر 1398 - 09:39
بر اساس آمار رسمی پلیس عراق، ۴۷ نفر از نیروهای امنیتی این کشور در جریان هجمه به کنسولگری ایران در نجف اشرف مجروح شده‌اند.
نجف،حمله،گزارش،ايران،مهاجمين

به گزارش مشرق، پرس تی‌وی گزارش داد که پلیس عراق مجروح شدن ۴۷ نیروی امنیتی این کشور در جریان حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف را تایید کرده است.
چهارشنبه شب، گروهی از مهاجمین نقابدار که به گفته منابع محلی از اهالی شهر نجف اشرف نبوده‌اند، با پخش مستقیم دوربین شبکه خبری العربیه سعودی به کنسولگری ایران در نجف یورش برده و بخش‌هایی از آن را به آتش کشیدند.
العربیه در عراق ممنوع‌الفعالیت است.
در این حمله که نقض آشکار مصونیت اماکن دیپلماتیک به‌شمار می‌رود، اعضای هیات نمایندگی ایران پیش از ورود مهاجمین توسط نیروهای امنیتی از صحنه خارج شدند.
بر اساس گزارش محلی، حمله مزبور از پیش‌برنامه‌ریزی شده بوده و توسط آشوبگران حرفه‌ای سامان داده شده بود.