مدارس ناایمن خراسان جنوبی حذف میشود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه متوسط مدارس نا ایمن در استان 17 درصد است گفت: با همکاری ستاد اجرایی امام و استانداری تلاش میشود این مدارس از استان حذف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدکمال الدین میرجعفریان ظهر امروز در مانور سراسری زلزله در مدرسه شهید مطهری بیرجند اظهار داشت: شعار مانور امسال مدرسه ایمن و جامعه تاب آور است که امیدواریم برگزاری این مانورها در خراسان جنوبی بسیار خوب و تاثیرگذار باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید آموزشهای لازمرا ارتقا دهیم بیان کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر باید این آموزشها را به صورت کلیشهای نبینند و آن را به مردم و خانواده انتقال دهند.
میرجعفریان تصریح کرد: ایمن سازی مدارس بسیار مهم است و باید در ساخت و سازها مباحث ایمنی مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه ناظران فنی باید در بحث ساخت سازها به ویژه در فضایهای عمومی و آموزشگاهها دقت کنند خاطرنشان کرد: در ساخت فضاهای آموزشی باید کمیت و کیفیت حفظ شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه باید آموزشها به خانوادهها نیز انتقال داده شود یادآور شد: در بحث ایمنسازی مدارس نیز باید در ساخت و سازها بحث ایمنی جدی گرفته شود چون حادثه خبر نمیدهد.
میرجعفریان با اشاره به اینکه همه ساله شاهد زلزلههایی در سطح کشور بودیم و باید از این شرایط درس بگیریم اظهار داشت: در این راستا ضرورت دارد اقدامات آموزشی را جدی بگیریم.
وی با بیان اینکه در ساخت و سازهای اداری و آموزشی یکی از دغدغههای اصلی دولت در بحث تامین فضای ایمنی برای اقشار جامعه است افزود: سیاست استاندار خراسان جنوبی نیز در این راستا بر این است که باید فضاهای مناسبی چه از لحاظ کمی و چه کیفی برای دانش آموزان داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بحث کمبود فضای آموزشی اقدام بسیار خوبی شکل گرفته است و نیازمندیهای کلاسهای درس مدارس اخذ شده تا با کمک خیرین و سازمانها مرتفع شود.
میرجعفریان بیان کرد: 58 مدرسه کانکسی در سراسر استان داریم که با پیگیری استاندار و همراهی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) این مهم را مدنظر قرار دادهایم و با این تفاهم نامه مدارس کانکسی بالای 10 دانش آموز به صفر میرسد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه مقاوم سازی مدارس اقدامات اساسی شروع شده و در این راستا متوسط مدارس نا ایمن کشوری 30 درصد است که این امر در خراسان جنوبی به 17 درصد رسیده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی و امدادی مباحث آموزش را در کنار مباحث فیزیکی جدی بگیرند بیان کرد: امیدواریم دانش آموزان در انتقال آموزشها به خانوادهها بتوانند شرایط ایمنی را در بحرانها مدیریت کنند.
از پتانسیلهای آموزش و پرورش برای فرهنگسازی استفاده شود
رئیس سازمان دانش آموزی خراسان جنوبی نیز در این مراسم اظهار داشت: قشر زیادی با آموزش پرورش در ارتباط هستند و فضاهای زیادی در اختیاردارند و زنجیره گستردهای است که میتوان از این ظرفیت برای فرهنگ سازی در حوزه زلزله استفاده کرد.
محمدرضا با اطمینان خاطرنشان کرد: در 2 ماه گذشته دستگاههای عملیاتی مانند هلال احمر و آتش نشانی با حضور در آموزشگاههای استان به دانش آموزان آموزشهای لازم و کامل را ارائه دادهاند.
رئیس سازمان دانش آموزی خراسان جنوبی یادآور شد: دانش آموزان در این مانور آمادگی قبل، حین و بعد وقوع زلزله را مانند پناه گیری،تخلیه ساختمان و خروج اضطراری و ایمن آن، انتقال مصدومین به محل امن و اطفاء حریق را فرا میگیرند.
با اطمیناناز برگزاری مانور زلزله با سناریوی کامل قبل، حین و بعد زلزله در 130 آموزشگاه استان که 20آموزشگاه در مرکز استان است خبر داد و افزود: علاوه بر این زنگ زلزله و عملیات پناهگیری و خروج اضطراری از ساختمان همدر مابقی آموزشگاههای استان شامل بیش از 2500 مدرسه و بیش از160هزار دانش آموز نیز اجرایی شده است.
انتهای پیام/255/ز