خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ازبکستان بهترین کشور آسیا با جاذبه‌های تاریخی غنی

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 آذر 1398 - 13:48
معاون وزیر گردشگری، هنر و فرهنگ مالزی در شهر «کوالالامپور» به سفیر ازبکستان در این کشور دیپلم افتخار برای انتخاب این کشور به عنوان «بهترین کشور آسیا با جاذبه‌های تاریخی غنی» اهدا کرد.
كشور،مالزي،آسيا،ازبكستان،اهدا،گردشگري،معماري،تاريخي،مراسم

معاون وزیر گردشگری، هنر و فرهنگ مالزی در شهر «کوالالامپور» به سفیر ازبکستان در این کشور دیپلم افتخار برای انتخاب این کشور به عنوان «بهترین کشور آسیا با جاذبه‌های تاریخی غنی» اهدا کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «محمد بختیار بن وان چیک» معاون وزیر گردشگری، هنر و فرهنگ مالزی در شهر «کوالالامپور» به «روشن عثمان اف» سفیر ازبکستان در مالزی دیپلم افتخار برای انتخاب این کشور به عنوان «بهترین کشور آسیا با جاذبه‌های تاریخی غنی» اهدا کرد.
برندگان بر اساس مطالعات اجتماعی و بازاریابی توسعه کارآفرینی در کشورهای آسیا توسط شرکت رسانه‌ای مالزی «Research House of Asia Media» انتخاب شدند.
در این مراسم حدود یک هزار نفر از بیش از 20 کشور آسیا شرکت کردند از جمله اعضای دولت، نمایندگان بازرگانی، رسانه‌های همگانی مالزی شرکت کردند.
در چارچوب این مراسم به نمایندگان شرکت‌های بزرگ آسیا، کارآفرینان، هنرپیشگان، مشاهیر و دیگر شخصیت‌های موفق برای دست آوردهای بزرگ در زمینه‌های برترین‌های آسیا و برترین‌های مالزی جوایزی اهدا شد.
در این مراسم تاکید شد که در ازبکستان 5 آثار معماری میراث جهانی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) قرار دارند و این کشور توانسته اصالت ملی و آثار زیادی فرهنگی و معماری اسلامی را حفظ کند.
نسخه الکترونیکی مجله «The Top 10 of Asia» بیش از یک میلیون مشترک دارد.
این نشریه معروف در صفحات خود در مورد میراث فرهنگی- تاریخی و معماری و همچنین پتانسیل گردشگری ازبکستان بارها مقالاتی منتشر کرده است.
انتهای پیام/ح