سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«رستم امامعلی» به تاشکند سفر می‌کند

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 آذر 1398 - 12:09
شهردار پایتخت تاجیکستان در نخستین سفر خارجی خود به «تاشکند» پایتخت ازبکستان سفر می‌کند.<br/>
سفر،دوشنبه،ميلادي،امامعلي،تاشكند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «رستم امامعلی» شهردار پایتخت تاجیکستان 3 دسامبر سال جاری میلادی به پایتخت ازبکستان سفر می‌کند.
در چارچوب این سفر شهردار «دوشنبه» با همتای ازبکی خود دیدار و روند اجرای توافقنامه بین دفاتر شهرداری 2 کشور به در جریان سفر «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان به تاجیکستان در مارس سال 2018 میلادی را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.
رستم امامعلی و «جهانگیر آرتق‌خارجه‌اف» شهرداران دوشنبه و «تاشکند» مسائل مربوط به همکاری تجاری، اقتصادی، فرهنگی و بشردوستانه میان پایتخت‌های 2 کشور را بررسی می‌کنند.
انتظار می‌رود که شهرداران دوشنبه و تاشکند در پایان دیدار خود برنامه همکاری پایتخت‌های 2 کشور برای سال 2020 میلادی را تصویب کنند.
رستم امامعلی در ژانویه سال 2017 میلادی به عنوان شهردار پایتخت تاجیکستان تعیین شد و سفر به تاشکند نخستین سفر خارجی وی بعد از انتصاب است.
انتهای پیام/ح