خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح بزرگترین پروژه تاریخ شهرداری گرگان در آذر ماه

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 آذر 1398 - 11:00
گرگان- روابط عمومی شهرداری گرگان، از افتتاح بزرگترین پروژه تاریخ شهرداری گرگان خبر داد و گفت: این پروژه از سه پروژه بزرگ تشکیل می شود.
پروژه،افتتاح،گرگان،شهرداري،خيابان

آرش فولادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در آذر ماه سال جاری، دو الی سه پروژه برای افتتاح داریم که بزرگترین پروژه تاریخ شهرداری گرگان، در این افتتاح ها، قرار دارد.
روابط عمومی شهرداری گرگان ادامه داد: این پروژه که تبلیغات آن در سطح شهر نیز دیده می شود، از سه پروژه بزرگ، تشکیل می شود.
وی ادامه داد: این پروژه، شامل یک پل روگذر یا تقاطع غیر هم سطحی است که به سمت کمربندی می رود، که به نام «پل سربازان امام زمان (عج)» نامگذاری شده است.
فولادیان تصریح کرد: همچنین ایجاد دسترسی، راهسازی و جاده سازی میان بلوار شهید کلانتری و میدان بسیج پروژه همراستای دیگری است که به بلوار خلیج گرگان نامگذاری شد.
روابط عمومی شهرداری گرگان باین کرد: طرح بازآفرینی میدان بسیج هم در این پروژه تعریف شده است.
فولادیان گفت: این پروژه از نظر مالی و حجم عمرانی، بزرگترین پروژه تاریخ شهرداری گرگان به حساب می آید و افتتاح آن احتمالا در نیمه دوم آذر ماه به افتتاح می رسد.
وی در مورد افتتاح خیابان غذا نیز گفت: افتتاح این خیابان را به بعد از افتتاح پروژه گفته شده، موکول کرده ایم ولی این خیابان آماده افتتاح است.