سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید چین بر اجرای کامل برجام به‌عنوان تنها راه کاهش تنش‌ها

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 آذر 1398 - 09:52
سخنگوی وزارت امور خارجه چین بار دیگر تاکید کرد از دیدگاه کشورش تنها راه کارآمد برای کاهش تنش بر سر مساله هسته‌ای ایران، اجرای کامل و موثر برجام است.
چين،اجراي،مشترك،كميسيون،جلسه،حمايت،گزارش

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "گنگ شوانگ" شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران در پکن افزود: چین با هدف حمایت و اجرای برجام، ارتباط مستقیمی با سایر طرف ها برقرار کرده است و در همین راستا در جلسه آینده کمیسیون مشترک برجام که اواسط آذر سال جاری در سطح معاونان وزارت خارجه در وین برگزار می‌شود شرکت خواهیم کرد.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین در مورد نشست کمیسیون مشترک برجام نیز گفت: امیدواریم این جلسه به همه طرفها کمک کند تا اجماع سیاسی حمایت از برجام را تحکیم کنند، مسائل مربوط به برجام را از طریق مشاوره انجام دهند و ابزارهای موثر اجرای آن را به ویژه در مورد ترمیم تعادل حقوق و تعهدات همه طرفین بررسی کنند.
به گزارش ایرنا، مقامات چین پیش از این بارها اعلام کرده بودند که این کشور خواستار برخورداری ایران از امتیازات اقتصادی ناشی از اجرای برجام است و از اینکه آمریکا بدون توجه به خواست سایر کشورهای امضا کننده این قرارداد بین المللی از آن خارج شده و تهران را تحریم کرده است انتقاد کرده اند.
انتهای پیام/