خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعی می‌کنیم اشتباهات داوری را به حداقل برسانیم/ هیچ بی انضباطی و تخلفی در لیگ بسکتبال گزارش نشده است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 18:04
سیفی زاده گفت: تعداد تیم‌های حاضر در لیگ امسال بیشتر شده و باید سطح کیفی داوران را بالاتر ببریم تا اشتباهات در این بخش به حداقل ممکن برسد.
داوران،ليگ،كميته،بسكتبال،بازيكنان،ادامه،انضباطي،اشتباهات،بال ...

مسئول برگزاری مسابقات لیگ بسکتبال:
پیام سیفی زاده مسئول برگزاری مسابقات لیگ بسکتبال و عضو کمیته داوران فدراسیون در گفت‌وگو با خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص انتقاد تیم‌ها از داوری اظهار داشت: برخی تیم‌ها به لیگ اضافه شدند و تعداد تیم‌ها در لیگ امسال افزایش داشته که این موضوع مایه خوشحالی و نشان دهنده روند رو به رشد بسکتبال کشورمان است.
هر انسانی اشتباه می‌کند و داوران هم از این قائده مستثنی نیستند اما تلاش می‌کنیم تا این اشتباهات به حداقل برسد.
رئیس کمیته داوران در ادامه گفت: طبیعتا وقتی تعداد تیم‌ها بیشتر شده ما نیز به داوران بیشتری نیاز داریم و به اعتقاد من داوران ایرانی در دوره‌های اموزشی که برای آن‌ها برگزار شد، آموزش های خوبی دیدند و اکنون می توانند بازی‌های بزرگ را قضاوت کنند.
هر انسانی اشتباه می‌کند و داوران هم از این قائده مستثنی نیستند اما تلاش می‌کنیم این اشتباهات به حداقل برسد تا همانطور که تعداد تیم‌های حاضر در لیگ بیشتر شده و سطح فنی رقابت‌ها بالاتر رفته، بتوانیم سطح داوری را نیز بالاتر ببریم و اشتباهات در این بخش را به حداقل برسانیم.
بیشتر بخوانید: هاشمی:همه بازی ها سخت است/ باید هدفمند تر باشیم
سیفی زاده افزود: تاکنون کلینیک‌ها و کلاس‌های آموزشی مفیدی برای داوران برگزار شده و این روند ادامه خواهد داشت زیرا تیم‌های خیلی خوبی داریم و در بسیاری از بازی ها، برنده تا آخرین دقایق مشخص نمی‌شود؛ بنابراین باید سطح کیفی قضاوت‌ها را بالاتر ببریم.
او درباره شکایت بازیکنان از باشگاه ها بابت پرداخت نشدن مطالباتشان گفت: تمام بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم‌های لیگ می‌دانند که در صورت پرداخت نشدن مطالباتشان از جانب باشگاه‌ها باید شکایت خود را برای فدراسیون بفرستند تا در کمیته انضباطی پیگیری شود و اگر بتوانیم از طریق همین کمیته حقوق بازیکنان و اعضای تیم‌ها را پرداخت می‌کنیم.
در غیر این صورت پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شود.
خوشبختانه در حال حاضر پرونده‌ای در کمیته انضباطی وجود ندارد و نیازی به نگه داشتن پرونده‌ها در این کمیته نیست، زیرا اگر باشگاه محکوم شود، باید طلب بازیکن را بپردازد.
بیشتر بخوانید: نیکخواه بهرامی: امسال رقابت‌های سخت تری در لیگ وجود دارد/ بازی خوبی انجام دادیم
مسئول برگزاری مسابقات لیگ بسکتبال افزود: خوشبختانه تا به امروز هیچ تیم، بازیکن و تماشاگری مرتکب تخلف نشده و هیچ شکایتی برای مسائل انضباطی به دست ما نرسیده است.
امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.
قضاوت‌ها نیز به خوبی انجام شده و ما سعی می‌کنیم در ادامه عملکرد بهتری داشته باشیم بازیکنان، مربیان و هواداران کمتر عصبانی شوند.
انتهای پیام/
اظهارات رئیس کمیته داوران فدراسیون بسکتبال