خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

4 نفر از اغتشاشگران تهران در خلخال دستگیر شدند‌

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 15:31
فرمانده ‌انتظامی استان اردبیل گفت: با تلاش مجدانه نیروی انتظامی استان و سربازان گمنام امام زمان(عج) 4 نفر از اغتشاشگران و عوامل اصلی آشوب تهران در شهرستان خلخال دستگیر شدند.
شهرستان،خلخال،قضائي،دستگير،انتظامي،نيروي،اغتشاشگران

سردار هوشنگ حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: با تلاش مجدانه نیروی انتظامی استان و سربازان گمنام امام زمان(عج) 4 نفر از اغتشاشگران و عوامل اصلی آشوب جنوب تهران در شهرستان خلخال دستگیر شدند.
وی ضمن محکومیت اغتشاشات و آشوبگری بیان کرد:‌ متاسفانه عده‌ای به دنبال هر بهانه‌ای هستند که با تخریب اموال عمومی و شخصی مردم نظم و امنیت جامعه را خدشه‌دار کنند که پلیس و نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در این زمینه با تمام قوا و جدیت با متخلفان برخورد خواهد کرد.
فرمانده نیروی انتظامی استان اردبیل گفت: از مواردی که این عوامل دستگیر شده انجام داده‌ بودند دعوت مردم به تجمعات، اغتشاش‌زایی و تخریب اموال عمومی و خودروهای شخصی بود که از ترس به شهرستان خلخال متواری شده و خوشبختانه با تلاش‌های انجام یافته در یک عملیات غافلگیرکننده دستگیر شدند.
حسینی ضمن اشاره به وضعیت متهمان بیان کرد: 3 نفر از دستگیرشدگان اهالی شهرستان خلخال و مرد و متهم دیگری زن و اهل شهرستان اسلام‌شهر بوده ‌که همه آن‌ها زیر 35 سال سن داشتند که برای آنان پرونده قضائی تشکیل یافته است.
وی اظهار کرد: دستگاه امنیتی و قضائی به هیچ عنوان با اغتشاشگران و بر هم زنندگان نظم و امنیت اجتماعی با شوخی و اغماض برخورد نخواهد کرد و آنان را به اشد مجازات خواهد رساند.
انتهای پیام/131/ش