خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام انزجار مردم ولایت‌مدار دشتی و گناوه از اغتشاشگران

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 15:00
مردم ولایت‌مدار دشتی و گناوه با حضور در راهپیمایی با شکوهی ضمن اعلام انزجار از آشوبگران و اغتشاشگران، برحمایت و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب تاکید کردند.
راهپيمايي،اعلام،اغتشاشگران،ولايت،رهبر،مرگ،انقلاب،برگزار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتی، مردم انقلابی شهرهای مختلف دشتی با راهپیمایی با شکوه‌ای در خورموج ضمن اعلام انزجار از آشوبگران، صف خود را اغتشاشگران جدا کردند.
این راهپیمایی که با حضور امام جمعه، فرماندار، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و قشرهای مختلف مردم برگزار شد شرکت کنندگان با شعارهای دست خدا بر سر ما، خامنه‌ای رهبر ما، ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده، حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست، فتنه‌گر، آشوبگر ننگت باد و مرگ بر آمریکا بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب و نظام تاکید و اعلام کردند تا پای جان در این مسیر گام برمی‌دارند.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی اقدامات هنجارشکنانه اغتشاشگران را محکوم و بیعت دوباره خود را با رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کردند.
براساس این گزارش راهپیمایی خودجوش مردمی میثاق با ولایت و محکومیت اغتشاشگران در گناوه با حضور با شکوه مردم ولایت‌مدار گناوه‌ای برگزار شد.
این راهپیمایی که از میدان امام (ره) تا چهار راه مخابرات گناوه برگزار شد شرکت کنندگان با شعارهای مرگ بر منافق، مرگ بر فتنه‌گر، ملت ما بیدار است از آمریکا بیزار است، ما همه باهم هستیم پشت ولایت هستیم ، خشم و انزجار خود را از اقدام‌های اخیر توطئه‌گران اعلام کردند.
این راهپیمایی با قرائت بیانیه پنج بندی پایان یافت.
در این بیانیه راهپیمایان گناوه‌ای با اعلام حمایت قاطع از ولایت فقیه و آرمان‌های انقلاب، از دستگاه قضایی محاکمه فوری و اشد مجازات برای اغتشاشگران را خواستار شدند.
انتهای پیام/190/ش