خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهام چه شرکت‌هایی امروز بیشترین رشد را داشتند؟

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 14:54
سهامداران شرکت‌های ایران دارو، صنایع جوشکاب یزد و سالمین در بورس و معامله‌گران شرکت‌های آ.س.پ، داروسازی تولید دارو و کی بی سی در فرابورس بیشترین رشد را تجربه کردند.
سهامداران،بيشترين،صنايع،قيمت،ايران،سينا

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد 1166واحدی به کار خود پایان داد و تعداد 3میلیارد و 490میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزش 1684میلیارد تومان در 434هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بر این اساس سهامداران شرکت‌های ایران دارو، صنایع جوشکاب یزد و سالمین امروز بیشتر رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار تجربه کردند و در مقابل سهامداران شرکت‌های شکر شاهرود، صنایع شیمیایی سینا و سیمان غرب نیز بیشترین کاهش را در سبد سهام خود داشتند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 2426میلیون ورقه به‌ارزش 1564میلیارد تومان در 280هزار نوبت، آیفکس 45واحد رشد کرد و در ارتفاع 4044واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های آ.س.پ، داروسازی تولید دارو و کی بی سی بیشترین رشد قیمت را داشتند و انواع اواق تسهیلات مسکن به همراه شرکت‌های صنایع ماشین‌های اداری ایران، سرمایه‌گذاری مسکن الوند و توسعه خدمات دریایی و بندری سینا هم بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند.
انتهای پیام/