خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقدیر رییس دیوان عدالت اداری از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 23 بهمن 1397 - 12:27
رئیس دیوان عدالت اداری، حضور ملت ایران در راهپیمایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را حماسه ای بزرگ دانست که باید قدر آن دانسته شود.
ديوان،نعمت،اداري،عدالت،الهي،خداوند

رئیس دیوان عدالت اداری، حضور ملت ایران در راهپیمایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را حماسه ای بزرگ دانست که باید قدر آن دانسته شود.
به گزارش ایسنا به نقل از دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام و المسلمین محمدکاظم بهرامی، رئیس دیوان عدالت اداری در نطق پیش از دستور جلسه هیات عمومی دیوان گفت: باید از خداوند بخاطر نعمت انقلاب اسلامی و پایدار کردن آن شکرگزار باشیم.
رئیس دیوان عدالت اداری افزود: باید خداوند را شاکر باشیم که مردمی این چنین با وفا داریم که چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اینگونه حماسه وار و با تمام وجود وارد میدان می شوند و در حمایت از آن از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی کنند.
بهرامی با اشاره به اهمیت شکر و نگاه پروردگار به آن در قرآن کریم، شکر را باب رحمت الهی دانست و گفت: براساس وعده الهی اگر شکرگزار نعمت های خداوند باشیم، خدا نعمت های ما را افزایش می دهد و اگر کفران نعمت کنیم، به عذاب الهی دچار خواهیم شد.
انتهای پیام