خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرغ به نرخ مصوب عرضه می‌شود

ایسنا | اقتصادی | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 13:41
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: هیچ افزایش قیمتی در این محصول متاثر از اصلاح قیمت بنزین نداریم به‌گونه‌ای که اکنون این محصول به نرخ مصوب (۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان) در مراکز عرضه سطح شهر به فروش می‌رسد.
قيمت،محصول،مرغ،عرضه

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: هیچ افزایش قیمتی در این محصول متاثر از اصلاح قیمت بنزین نداریم به‌گونه‌ای که اکنون این محصول به نرخ مصوب (۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان) در مراکز عرضه سطح شهر به فروش می‌رسد.
مهدی یوسف‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جدیدترین وضعیت و قیمت مرغ در مراکز عرضه سطح شهر، اظهار کرد: قیمت مرغ تغییری نداشته و ثابت بوده، به‌گونه‌ای که اکنون این محصول به نرخ مصوب (۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان) در مراکز عرضه سطح شهر عرضه می‌شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه در یکی دو روز گذشته، در این محصول معادل ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان هم کاهش قیمت داشته‌ایم و به هیچ عنوان بالاتر از نرخ مصوب این محصول فروخته نشده است.
در دو تا سه هفته گذشته، قیمت این محصول ثابت بوده است و تاکنون هم ادامه داشته است.
یوسف‌خانی همچنین درباره قیمت اقلام مرغ نیز، اظهار کرد: ران مرغ به قیمت ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان، سینه مرغ معادل ۲۵ هزار و کتف و بال نیز، به قیمت ۱۷ هزار تومان عرضه می‌شود.
انتهای پیام