خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس ‌جمهور تاتارستان وارد سمرقند شد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 09:50
رئیس جمهور تاتارستان وارد «سمرقند» شد؛ وی در این سفر با رئیس جمهور ازبکستان و نخست وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
تاتارستان،ازبكستان،جمهور،رئيس،سمرقند،ديدار،كشور

رئیس جمهور تاتارستان وارد «سمرقند» شد؛ وی در این سفر با رئیس جمهور ازبکستان و نخست وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «رستم مینیخانوف» رئیس جمهور تاتارستان وارد شهر «سمرقند» شد.
«ایرکینجان توردیم اف» استاندار استان سمرقند در فرودگاه بین المللی این شهر از رئیس جمهور تاتارستان استقبال کرد.
رستم مینیخانوف پس از ورود با فعالان سازمان‌های اجتماعی این کشور دیدار کرد.
هم اکنون در ازبکستان تعداد تقریبی تاتارها به 300 هزار نفر می‌رسد که حدود یک درصد تمام جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.
برنامه ریزی شده رئیس جمهور تاتارستان روز 26 نوامبر در مراسم افتتاحیه خط جدید مونتاژ کامیون‌های «کاماز» در سمرقند حضور پیدا کند.
رستم مینیخانوف و همراهان وی در نیمه دوم روز 26 نوامبر عازم شهر «تاشکند» می‌شوند و با فعالیت کارخانه فن آوری‌های کشاورزی آشنا می‌شوند.
علاوه بر این، مینیخانوف در چارچوب نشست بازارگانی «ازبکستان و تاتارستان» با «الیار غنی‌یف» معاون نخست وزیر ازبکستان دیدار می‌کند.
همچنین برنامه ریزی شده رئیس جمهور تاتارستان در این سفر با «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان و «عبدالله عارف اف» نخست وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو کند.
پیش‌بینی می‌شود در چارچوب این دیدارها طرفین قراردادهای دوجانبه در مورد گسترش همکاری‌های متقابل بین کارخانجات ازبکستان و تاتارستان امضا کنند.
مبادلات بازرگانی ازبکستان و تاتارستان در سال 2018 میلادی با 57 درصد افزایش در سطح 146 میلیون دلار قرار گرفته است.
مبادلات بازرگانی در 9 ماه گذشته سال جاری میلادی در عمل با شاخص تمام سال 2018 میلادی برابر شد و در سطح 141 ملیون دلار قرار گرفت.
انتهای پیام/ح