خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات رئیس دستگاه قضا درباره افزایش قیمت بنزین/ جذب ۶ هزار متقاضی آ‌زمون استخدامی قوه قضائیه تا پایان سال ۹۸

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 09:24
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی نشست دیشب این فراکسیون را با رئیس قوه قضاییه تشریح کرد.
قوه،قضاييه،نمايندگان،فراكسيون،موضوع،مجلس،رئيس،ولايي،رئيسي،بن ...

آزادی‌خواه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
حجت الاسلام احد آزادی‌خواه عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در گفت‌وگو با حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نشست شب گذشته اعضای این فراکسیون با رئیسی رئیس قوه قضاییه گفت: نمایندگان در این نشست ضمن تشکر از مواضع انقلابی و اهتمام آقای رئیسی در مبارزه با فساد دانه درشت‌ها برخی مطالب و سوالات خود را مطرح کردند.
او ادامه داد: اعضا درباره شرایط افزایش قیمت بنزین مسائلی مطرح و پرسیدند چرا این موضوع این گونه و بدون تمهیدات اتفاق افتاد؟
حجت‌الاسلام آزادی‌خواه با اشاره به طرح برخی مسائل در حوزه قضایی هم اظهار کرد: اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی نظرشان بر تقویت سازمان بازرسی کشور بود تا بتواند در مبارزه با فساد و بحث نظارت بسیار بهتر عمل کند، همچنین درباره موضوع شورا‌های حل اختلاف هم خواستار تقویت هرچه بیشتر آن شدند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی تأکید کرد: توجه ویژه به اعمال ماده ۴۷۷ یکی دیگر از درخواست‌های نمایندگان در این نشست بود، بر اساس این ماده اگر شخصی در دادگاه بدوی محکوم شود با درخواست این ماده باید پرونده وی به اجرای احکام نرود بلکه باید بتواند با شکایت شخص پرونده را برای بررسی دوباره ارسال کند.
نماینده مردم ملایر افزود: اعضای فراکسیون در رابطه با پاکسازی قوه قضاییه از حداقل فساد هم مسائلی را مورد تأکید قرار دادند.
ارسال اصلاح قانون شورای حل اختلاف تا ۱۰ روز آینده به مجلس
او در ادامه با اشاره به اظهارات رئیس قوه قضاییه در این نشست گفت: آقای رئیسی به ما اعلام کرد که تا ۱۰ روز آینده اصلاح قانون شورای حل اختلاف را به مجلس ارسال می‌کند البته نظر دولت این بوده که این موضوع به تأخیر بیفتد تا بتواند برای اصلاح این قانون لایحه به مجلس ارسال کند، اما قوه قضاییه نپذیرفتند.
حجت‌الاسلام آزادی‌خواه ادامه داد: رئیس قوه قضاییه در این جلسه بیان کرد که به مردم قول می‌دهم در هرکجایی که تخلفاتی مشاهده شود اقدام و درباره آن اطلاع رسانی کنم، همچنین او درباره خروج زندان‌ها از درون شهر‌ها نیز تأکید داشت و گفت که طبق نظر مقام معظم رهبری سیاست حبس زدایی در دستور کار این قوه قرار گرفته است.
جذب ۶ هزار متقاضی آ‌زمون استخدامی قوه قضائیه تا پایان سال
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه درباره آزمون استخدامی این قوه هم مسائلی مطرح کرد، گفت: سال ۹۶ حدود ۶ هزار نفر در آ‌زمون استخدامی این قوه شرکت کردند که بر اساس اعلام آقای رئیسی تاکنون یک هزار و ۲۰۰ نفر جذب شده‌اند و تا سه ماه دیگر تعداد دیگری جذب خواهند شد و در صورت همراهی دولت تا پایان سال هر ۶ هزار نفر به این قوه جذب می‌شوند.
نماینده مردم ملایر تصریح کرد: رئیس قوه قضاییه درباره موضوع افزایش قیمت بنزین هم در این نشست بیان کرد که ما اساسا نسبت به اصل موضوع افزایش قیمت بنزین ایرادی نداشتیم، اما درباره شیوه اجرا انتقاد بسیاری وجود دارد، زیرا ابتدا باید با مهار زمینه و در جریان قرار دادن نمایندگان مجلس و مردم شرایط را برای افزایش قیمت بنزین توسط دولت مهیا می‌شد.
انتهای پیام/