بدنبال صنعتی کردن کشاورزی در منطقه آزاد ماکو هستیم
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: بدنبال صنعتی کردن کشاورزی در منطقه هستیم.
ایسنا/آذربایجان غربی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: بدنبال صنعتی کردن کشاورزی در منطقه هستیم.
محمدرضا عبدالرحیمی بعدازظهر روز دوشنبه در دیدار با سعید جفایی مدیر شرکت شهرک های کشاورزی آذربایجان غربی بابیان اینکه بعد از حمل و نقل و لجستیک، مهمترین مزیت منطقه آزاد ماکو کشاورزی، دامپروری و صنایع وابسته آن است، زمین را ارزشمندترین دارایی هر کشوری عنوان کرد و ادامه داد: رویکرد سازمان منطقه آزاد ماکو صنعتی کردن حوزه کشاورزی از تولید تا بعد از تولید و استفاده از تمام ظرفیت های این حوزه است لذا برای احداث شهرک های صنعتی و توسعه کشت و صنعت گام های خوبی در منطقه برداشته شده است.
وی با اشاره به ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت اراضی حاصلخیز منطقه اظهار کرد: تاکنون شیوه های سنتی در کشاورزی نتایج مطلوبی نداشته است و سبب مهاجرت و تغییر شغل فعالان عرصه های کشاورزی شده لذا رویکرد دولت مدرنیته و علمی کردن فعالیت های کشاورزی است.
به گزارش ایسنا، عبدالرحیمی تصریح کرد: با اجرای کشت و صنعت نمونه در منطقه آزاد ماکو می توان یک نمونه موفق از صنعت کشاورزی منطقه آزاد ماکو به سرزمین اصلی ارائه کرد.
انتهای پیام