خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عصاره برخی قارچ ها موجب تقویت سیستم ایمنی می شود

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 02:14
محققان دریافتند عصاره بدست آمده از انواع قارچ های متفاوت می توانند برای سیستم ایمنی مفید باشند.
قارچ،ايمني،عصاره،تاثير،افزايي

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعات محققان دانشگاه گریفیث استرالیا نشان می دهد عصاره های بدست آمده از قارچ های Shiitake، Reishi و Maitake موجب تقویت واکنش ایمنی سلول های انسانی می شوند.
«جو تیرالونگو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم با ترکیب عصاره برخی قارچ ها به شیوه ای خاص می توان شاهد تاثیر هم افزایی آنان بر سیستم ایمنی بود.»
واکنش ایمنی ناشی از پلیمرهای گلوکز موسوم به β-glucanها است که منحصراً در قارچ های خوراکی و گیاهان قارچی یافت شده که موجب می شوند سیستم ایمنی انسان آنها را همچون یک بیگانه تلقی کرده و از اینرو فعال تر شود.
عصاره قارچ، شکل پودری قارچ ها است.
خوردن این قارچ ها دارای تاثیر مشابهی بر سیتم ایمنی است اما از آنجائیکه عصاره آن غلیظ تر است، دوز تاثیر آن بیشتر است.
در حال حاضر قارچ های Shiitake، Reishi و Maitake در قالب داروهای گیاهی و طب سنتی استفاده می شوند.
محققان همچنان در حال بررسی ریشه علت این تاثیر هم افزایی قارچ ها در جهت دستیابی به بهترین نتایج برای سلامت هستند.