خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد به پرداخت 49 میلیارد ریال به شهرداری محکوم شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 22:45
دعوای شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد و شهرداری دوگنبدان بعد از دو سال دوندگی به خط پایان رسید.
شركت،دوگنبدان،حساب،برق،حكم،شهرداري،مسدود،توزيع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سال 94 شهرداری دوگنبدان با طرح شکوائیه‌ای مطالبه 49 میلیارد تومان از شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد بابت عوارض نوسازی و پسماند کرد که بعد از 18 ماه حکم مبنی بر پرداخت بدهی توسط شرکت برق به شهرداری دوگنبدان قطعی شد.
بعد از صدور حکم و پیگیری‌های مسئولان شهرداری دوگنبدان اجرای حکم بنا به دلایلی و البته به قول شهردار دوگنبدان به دلیل عدم همکاری یکی از بانک‌ها(محل حساب‌های شرکت توزیع نیروی برق استان) بعد از دو سال دوندگی‌ها به نتیجه رشید.
هم اکنون در آستانه پرداخت حقوق بیش از 500 پرسنل شرکت توزیع نیروی برق استان اعم از رسمی، قرارداد معین، شرکتی و حجمی به دلیل مسدود شدن حساب مالی این شرکت توسط شهرداری دوگنبدان تاکنون حقوق آنان پرداخت نشده است.
شهردار دوگنبدان با تایید مسدود شدن حساب شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد به تسنیم گفت: با توجه به حکم صادره این شرکت باید 49 میلیارد ریال بابت عوارض نوسازی و پسماند به شهرداری دوگنبدان پرداخت کند.
مسعود ظفری با تشریح دوندگی‌ها دو سال اخیر و عدم توجه به قانون توسط یکی از بانک‌ها افزود: اجرای حکم به دلیل عدم همکاری مسئولان بانک با وقفه دو ساله روبه‌رو شد زیرا به محض مسدود شدن حساب «مانده» را به حساب دیگری انتقال می‌دادند.
وی تصریح کرد: در آخرین مرحله به محض مسدود شدن حساب پرینت از موجودی حساب شرکت برق گرفته شد ولی با همین وجود کارکنان بانک مجدد پول را به حساب دیگری منتقل کردند.
ظفری تاکید کرد: واقعیت امر این جوای سوال است که چگونه کارکنان بانک به قانون بی توجهی کرده و ماه‌ها بر این بی قانونی اصرار داشتند و همچنان نیز بنای ادامه مسیر اشتباه خود را داشتند.
انتهای پیام/ ت