خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم از مراجعه حضوری به دستگاه‌های دولتی� خودداری کنند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 22:44
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بسته معیشتی ارتباطی با یارانه ندارد گفت: جاماندگان از بسته معیشتی از طریق سامانه اقدام کنند و به صورت حضوری مراجعه نکنند.
بسته،معيشتي،كد،درخواست،ماه،اجتماعي،عزيزي،خانوار،تعاون

حسن عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه حدود 18 میلیون خانوار معادل 60 میلیون نفر در کشور از بسته حمایتی برخوردار شدند اظهار داشت: سامانه‌ای با کد دستوری #6369* به صورت متمرکز در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طراحی شده تا افرادی که مایل به دریافت این بسته معیشتی هستند با شماره همراه مربوط به سرپرست خانوار کد دستوری را وارد کنند.
وی عنوان کرد: بعد از 24 ساعت از سرشماره حمایت یک کد رهگیری برای این افراد ارسال می‌شود و بعد از آن از پنجم آذر ماه به مدت 48 ساعت فرصت دارند که در سامانه hemayat.mclf.gov.ir درخواست و کد رهگیری خود را وارد کنند.
عزیزی گفت: بعد از این اقدام وزارت کار به مدت 20 روز بدون دخالت دستگاه‌های دیگر به این درخواست رسیدگی می‌کند و چنانچه مورد پذیرش قرار بگیرد بسته حمایتی همان ماه و ماه گذشته به صورت یکجا به حساب آن‌ها واریز می‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه افزود: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده نیازی به حضور هیچ‌یک از مراجعان به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر سازمان‌های وابسته همچون تأمین اجتماعی، بهزیستی و کمیته امداد نیست.
وی درباره یارانه‌ای که قبل از طرح معیشتی به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شد گفت: برخی در گذشته حذف شده‌اند یا انصراف داده‌اند یا عضوی به خانواده افزوده می‌شود که برای این موضوع افرادی که از ثبت‌نام یارانه جا مانده هستند از ابتدای دی ماه سامانه‌ای مجزا برای آن‌ها فعال می‌شود که می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند که به صورت سیستمی به اعتراض آن‌ها رسیدگی می‌شود.
عزیزی بیان کرد: بسته معیشتی ارتباطی با یارانه ندارد و هرکس فکر می‌کند استحقاق دریافت بسته معیشتی را دارد از طریق سامانه اعلام شده درخواست خود را ثبت کند.
انتهای پیام/832/ ت