خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حدادعادل: دولت باید سعی کند مانع از گرانی‌ها شود+عکس

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 18:59
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت باید سعی کند مانع از گرانی‌ها شود به طوری که پولی که به حساب مردم واریز می‌شود خنثی نشود.
دولت،گران،نشود،نظارت

به گزارش مشرق، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم راهپیمایی امروز مردم تهران، با اشاره به وظیفه دولت در برابر حضور مردم اظهار داشت: دولت باید در کارهایش تدبیر کند، سپس با مردم شفاف‌تر باشد و توانایی خود را در کنترل قیمت‌ها نشان دهد.
وی ادامه داد: دولت باید سعی کند مانع از گرانی‌ها شود به طوری که پولی که به حساب مردم واریز می‌شود خنثی نشود.
وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه دولت چه کارهایی باید برای مهار افزایش قیمت کالاهایی ناشی از افزایش قیمت بنزین کند،‌گفت:‌دولت در وهله اول باید نظارت داشته باشد و سپس قیمت‌هایی که دست خودش است را گران نکند، نظارت مهمترین مسأله‌ای که باید دولت روی آن اهتمام بخشد، همچنین دولت باید حواسش باشد بی‌جهت قیمت‌ها گران نشود.