ضریب نفوذ بیمه در استان مرکزی 15 درصد است
استاندار مرکزی گفت: ضریب نفوذ بیمه در استان مرکزی رقمی معادل 15 درصد برآورد شده که این آمار از میانگین کشوری به میزان 2 درصد بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در همایش افزایش ضریب نفوذ بیمه اماکن شهر و روستا در استان مرکزی با اشاره به وضعیت صنعت بیمه در کشور اظهار داشت: صنعت بیمه در کشور سابقه درخشان و مطلوبی دارد و علاوه بر آن میتوان از صنعت بیمه به عنوان ابزاری برای رفع بلا و مشکلات ناشی از بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی بهرهمند شد.
وی افزود: صنعت بیمه آن گونه که باید به مردم معرفی نشده که البته مسائل اقتصادی نیز در این زمینه دخالت دارند اما باید بکوشیم تا میزان نفوذ این صنعت در جامعه گسترش و افزایش یابد، صنعت بیمه ضرورت نیاز زندگی مردم است و در مقابل وضعیت اقتصادی عموم مردم باید بدانند صرف هزینه در این زمینه یک سرمایهگذاری است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: در دهه اخیر نوع فعالیت بیمهها و ضرورت خدمات آنها به وضع مطلوبی به مردم معرفی شد اما در چند سال اخیر شاهد کاهش این معرفی بودهایم در صورتی که معرفی قابل قبول خدمات بیمه به عموم مردم میزان نفوذ بیمه را در سطح جامعه گسترش میدهد.
آقازاده ادامه داد: مدیریت ارشد استان مرکزی در خدمت مسئولان بیمهای این منطقه است و در مقابل از مدیران صنعت بیمه نیز انتظار داریم که اقدامات خود را در راستای معرفی این صنعت و افزایش اقدامات گسترشی و توجیهی از جمله برگزاری ماهیانه گردهماییها ارتقاء دهد.
وی عنوان کرد: درحال حاضر میزان ضریب نفوذ بیمه در استان مرکزی رقمی معادل 15 درصد است و باید برنامهریزیهای ما بر این اصل باشد که این رقم را افزایش دهیم، پیشنهاد ما بر این است که کارگروه صنعت بیمه ماهیانه برگزار و مصوبات آن به مرحله اجرا برسند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اگر مدیران صنعت بیمه در استان مرکزی فعالیت خود را گسترش دهند و در این مسیر فرمانداران و بخشداران نیز پای کار بیایند میتوانیم ظرف یک سال آینده درصد نفوذ بیمه در استان مرکزی را به 25 تا 30 درصد ارتقاء دهیم و شرط اصلی تحقق این رقم عملکرد هدفمند است.
آقازاده بیان کرد: معرفی صنعت بیمه نباید تنها به حوزه مسکن منتهی شود بلکه در این زمینه باید به معرفی بیمه بخشهای مهندسی، صنعتی، کشاورزی و سایر حوزهها نیز پرداخته شود، همچنین باتوجه به اینکه استان مرکزی رتبه سوم صنعت کشور را به خود اختصاص داده باید بکوشیم تا تمامی قراردادهای بیمهای این صنایع در داخل استان منعقد شوند و بازه زمانی وقوع حادثه تا پرداخت خسارت بسیار کوتاه شود.
وی افزود: ترویج فرهنگ بیمه در کشور سبب میشود تا آلام، درد و معضلات پس از وقوع کاهش و آرامش یابند و علاوه بر آن افزایش میزان آرامش عمومی در ارتقاء سطح روحیه جامعه موثر است، مدیران صنعت بیمه در استان مرکزی باید برای گسترش درصد نفوذ این صنعت از برنامهها و تبلیغات استانهای دارای درصد نفوذ بالا نشات بگیرند.
استاندار مرکزی ادامه داد: معرفی صنعت بیمه به عموم مردم باید بهگونهای باشد که سطح سواد بیمهای تمام مردم افزایش یابد و گسترش درصد میزان نفوذ پس از انجام اقدامات صحیح معرفی بدون شک افزایش مییابد.
انتهای پیام/720/ش