خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هر گونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 17:42
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: هر گونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع بوده و اگر افزایش قیمتی مشاهده شود برخورد جدی صورت می‌گیرد و تعزیرات حکومتی استان معرفی خواهد شد.
افزايش،بازار،قيمت،استان،ممنوع،كالا،تعزيرات،قيمتي

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: هر گونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع بوده و اگر افزایش قیمتی مشاهده شود برخورد جدی صورت می‌گیرد و تعزیرات حکومتی استان معرفی خواهد شد.
الله‌کرم نصیری ۴ آذرماه در ستاد تنظیم بازار استان، اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت بنزین، وضعیت بازار نسبتا مطلوب است ولی در چندین بخش مسائل و مشکلاتی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه کالا به اندازه کافی در بازار موجود است و کمبودی وجود ندارد، افزود: هیچ‌گونه افزایش قیمتی در بازار وجود ندارد، زیرا ستاد تنظیم بازار کشور مصوب کرده هر گونه افزایش قیمت کالا ممنوع بوده و در صورتی که مجوز افزایش قیمت صادر شده باشد، لغو خواهد شد.
نصیری تاکید کرد: هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع بوده و اگر افزایش قیمتی در بازار مشاهده شود، برخورد جدی صورت می‌گیرد و به تعزیرات حکومتی استان معرفی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کشتارگاه‌های مرغ استان درخواست افزایش قیمت داشتند، تصریح کرد: مرغ به اندازه کافی در سطح بازار موجود است و نباید فعلا قیمت مرغ افزایش یابد زیرا افزایش آن ممنوع است، بنابراین باید کشتارگاه‌ها توجیه شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در خصوص افزایش قیمت خیار و گوجه در بازار، گفت: سرمای هوا و کاهش تولید محصولاتی همچون خیار و گوجه دلیلی بر افزایش قیمت نیست، قطعا در هفته آینده میوه و سبزی از مناطق جنوبی استان روانه بازار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: کمیته‌ای اعم از سازمان صمت، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، فرمانداری، دفتر امور اقتصادی و اصناف تشکیل شود و تصمیمی جامع‌الاطراف و متناسب با تصمیم کلان در بحث میوه و تره‌بار گرفته شود تا مردم در این زمینه احساس نگرانی نکنند.
انتهای پیام