خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ کشتی صیادی در خلیج‌فارس توقیف شدند/ تشکیل بسیج دریایی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 14:37
بوشهر- فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه گفت: در ۲۰ روز گذشته منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران سه شناور متخلف که اقدام به صید مخرب و غیرمجاز ترال در خلیج‌فارس می‌کردند توقیف کرد.
دريايي،نيروي،سپاه،بسيج،متخلف،تشكيل،منطقه

سردار رمضان زیراهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشکیل بسیج دریایی در این نیرو اظهار داشت: با تشکیل بسیج دریایی با صیادان متخلف به ویژه صید مخرب ترال در خلیج‌فارس برخورد می‌شود.
وی از تشکیل بسیج دریایی در نیروی دریایی سپاه خبر داد و بیان کرد: در راستای برخورد با متخلفان در صید غیرمجاز ترال در آب‌های خلیج‌فارس بسیج دریایی تشکیل‌شده است.
زیراهی با اشاره به توقیف سه شناور صیادی متخلف خاطرنشان کرد: در ۲۰ روز گذشته منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران در راستای تشکیل بسیج دریایی، ۳ شناور متخلف که اقدام به صید مخرب و غیرمجاز ترال در خلیج‌فارس می‌کردند توقیف و تحویل مقامات ذیربط شد.
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه از اجرایی شدن ساخت ۳۲۳ مسکن روستایی و مددجویی توسط منطقه دوم نیروی دریایی خبر داد و گفت: بخشی از این واحدهای مسکونی تحویل مددجویان و بخشی هم تا پایان امسال تحویل می‌شود.
وی با بیان اینکه نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، کشور را از هرگونه ترفند و توطئه دشمنان مصون نگه می‌دارد افزود: کنگره سرداران و ۲۱۲۱ شهید استان بوشهر برگزار خواهد شد که در این راستا یادواره شهدا در بخش‌ها، شهرها و روستاها در حال برگزاری است.
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه با اشاره به مأموریت این نیرو در اجرای طرح‌های مختلف خاطرنشان کرد: نیروی دریایی سپاه علاوه بر صیانت و حفاظت از امنیت خلیج‌فارس، در طرح‌های مختلف از جمله مقابله با صیادان متخلف و اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی مشارکت می‌کند.