خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵ هزار نوزاد در لرستان مورد غربالگری شنوایی سنجی قرار گرفتند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 14:37
خرم‌آباد- معاون بهزیستی لرستان، گفت: امسال ۱۵ هزار نوزاد در این استان مورد غربالگری شنوایی سنجی قرار گرفتند.
نوزاد،غربالگري،شنوايي،سنجي،استان،داشي

به گزارش خبرنگار مهر، ابتسام داشی در گفت و گو با رسانه ها اظهار داشت: سال گذشته ۳۲ هزار و ۳۷۱ نوزاد در استان متولد شده که از این تعداد ۳۱ هزار و ۹۸۳ نوزاد را غربالگری شنوایی سنجی کردیم که در مجموع ۹۹ درصد نوزادان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
وی، ادامه داد: از این تعداد نوزاد غربالگری شده ۸۰ نفر مشخص شدند که باید تحت معاینه مجدد قرار می‌گرفتند.
معاون بهزیستی لرستان، گفت: در مجموع از ۸۰ نوزاد مذکور ۵۲ نفر کم شنوا و ناشنوا تشخیص داده شدند که در مرحله درمان کاشت حلزون و سمعک هستند و چنانچه این افراد تشخیص داده نمی‌شدند به جمع ناشنوایان استان اضافه می‌شدند.
داشی، بیان کرد: در شش ماهه امسال ۱۴ هزار و ۸۴۴ نوزاد متولد شده که ۱۵ هزار و ۱۳۰ نوزاد را مورد غربالگری شنوایی سنجی قرار دادیم و علت این افزایش نوزادان به خاطر خدمات دهی به نوزادان استانهای همجواری است که به پایگاههای استان لرستان مراجعه کرده‌اند.
وی، افزود: با این اوصاف شاهد رشد ۱۰۳ درصدی پوشش غربالگری در این مدت بوده ایم و برای این امر ۱۷ پایگاه شنوایی سنجی را در استان فعال کردیم تا مراحل معاینات تخصصی را به انجام برسانند.
معاون بهزیستی لرستان، عنوان کرد: ضریب پوشش در سال گذشته ۹۹ درصد و در شش ماهه امسال ۱۰۶ درصد بوده است.
داشی، یادآور شد: معاینات شنوایی سنجی تخصصی و گران است و در مواردی ما از خرید خدمت استفاده می کنیم.