خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره سازی کالاهای اساسی در لرستان/توزیع اقلام در فروشگاههای بزرگ

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 12:36
خرم‌آباد- معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از ذخیره سازی کالاهای اساسی در سطح این استان به میزان لازم خبر داد.
تن،ذخيره،برنج،استان،دالوند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین دالوند امروز در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به ذخیره سازی هفت هزار تن برنج در استان لرستان، اظهار داشت: ۳۷۰ تن مرغ منجمد نیز در استان ذخیره سازی شده است.
وی، بیان داشت: همچنین ۷۳ تن گوشت منجمد در استان ذخیره سازی شده است.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، همچنین از ذخیره سازی ۴۰۰ تن روغن جامد، ۱۴ تن حبوبات، ۱۱ تن چای و هزار شکر در انبارها و همچنین ۱۰۰ تن نیز از سوی مباشاران خبر داد.
دالوند با تاکید بر اینکه تلاش بر این است که ابتدا این میزان کالای اساسی ذخیره سازی شده را در بین فروشگاههای بزرگ توزیع کنیم، افزود: بعد از فروشگاههای بزرگ، مغازه های بزرگ در دستور کار است و سپس اگر اصناف افراد معتمد را معرفی کنند کالای لازم را به آنها برای توزیع خواهیم داد.
وی، تصریح کرد: در حال حاضر در تامین و توزیع کالاهای اساسی در استان مشکلی نداریم.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه در حال حاضر در بازار تقاضای برنج بالا رفته است، گفت: ما بقی کالاهای اساسی در حال حاضر خریدار و تقاضا وجود ندارد.
دالوند با بیان اینکه برنج کشاورزان در حال وارد شدن به بازار است و جلوی واردات برنج خارجی نیز گرفته شده و وارد بازار نمی شود، گفت: این امر موجب افزایش تقاضا در این رابطه شده است.